Yazın ev bulup evlenecekti ama Hatay da deprem olunca ev kalmadı biz şimdi ne yapacağız diyor
Bende hayırlısı dedim bir şey diyoruz başka bir şey oluyor dedim rahat bırak diyorum
Ama bir yandan bir araba almak istiyor bir yandan mobile ama bir yandan ben korkuyorum evet ortada ev yok ama bir yandan bakıyor şöyle bir şey var o kadar eşya alıp sonra pişman olmaktansa üzülmektense benim düşüncem tabi onları şimdilik boşverelim diyorum kendi kendime söylüyorum tabi bunu evet araba alsın ama mobile biraz bana ters
İkimizin Libidosu yüksek artık evet evlenmek istiyoruz şimdi hayırlısı zamana bırak acelesi yok dedim de benle evlenmek istemiyor musun diye soruyor?
Öyle değil diyorum sadece şimdi zor diyorum
Evet haklısın diyor
Ama ben evlenmek ve onunla yaşmak istiyorum illa eşya ya da ev olmasın yeter ki yanında olmak istiyorum annem için sorun yok yeter ki içiniz birbirinize karşı rahat olun diyor ama kendisi her şey mükemmel ve tam istiyor da bu da zor ya ne yapacağız ya?
Yazın sadece mahkemede herkesin önünde nikahı mı kıysak ne yapalım?
Kafan çok karşık direk bir şey de söylemiyorum
Bende hayırlısı dedim bir şey diyoruz başka bir şey oluyor dedim rahat bırak diyorum
Ama bir yandan bir araba almak istiyor bir yandan mobile ama bir yandan ben korkuyorum evet ortada ev yok ama bir yandan bakıyor şöyle bir şey var o kadar eşya alıp sonra pişman olmaktansa üzülmektense benim düşüncem tabi onları şimdilik boşverelim diyorum kendi kendime söylüyorum tabi bunu evet araba alsın ama mobile biraz bana ters
İkimizin Libidosu yüksek artık evet evlenmek istiyoruz şimdi hayırlısı zamana bırak acelesi yok dedim de benle evlenmek istemiyor musun diye soruyor?
Öyle değil diyorum sadece şimdi zor diyorum
Evet haklısın diyor
Ama ben evlenmek ve onunla yaşmak istiyorum illa eşya ya da ev olmasın yeter ki yanında olmak istiyorum annem için sorun yok yeter ki içiniz birbirinize karşı rahat olun diyor ama kendisi her şey mükemmel ve tam istiyor da bu da zor ya ne yapacağız ya?
Yazın sadece mahkemede herkesin önünde nikahı mı kıysak ne yapalım?
Kafan çok karşık direk bir şey de söylemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapabildiğini yapsın aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama değer kıymet bilmiyorlar sonra. Evet önemli olan birbirinizle olmanız. Abartmaya zorlaştırmaya gerek yok
Kaç yıldır sevgilisiniz
Görücü usulü görüştük
Yeni mi başladınız
Kaç ay oldu
Dertleşmek ıstersen ozelden beklerim
5 ay altı ay olacak
Aynı şehirde misiniz
Uzaktan akrabayız ama aynı şehrin insanıyız hataylıyız aynı mahalleden hatta dayımın en iyi arkadaşı
Ya ben de aynı durumdayım ozelden yazar mısın bana
Beni sadece sen anlarsın bu evlilik olayı tak etti canıma
Lütfen ?