Sözde milliyetçi duygular besleyen İyi parti saadet ve bazı partiler Hdpnin dün akşam ki mitinginde Apoyu serbest bırakacağız sloganları dan sonra Kılıçdaroğlu HDP ile görüşüp isteklerini kabul etti. Peki HDP ne istiyor?
1. İmtiyaz vermeyeceği bir konu varsa Çocuk katili Abdullah Öcalan'ın serbest kalması
2. Hakkari de özerk bir bölge ilan edilmesi
3. Milli savunma bakanlığı ve dış işleri bakanlığı verilmesi
4. Tsk PKK Çatışmasının son bulması
Ve bazı ileri seviyeli maddeler
Bu durumda Yapılması gerekenler nelerdir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çözüm tbmm'dir dedi ya? tbmm'den bu ları onaylayan bir karar çıkar mı? çıkmaz
Hepsi kabul etti 6 kafalar sorun yok yani :)
allah allah 😂
Bunları yazarken çok düşündün mü?
Mesela pkk tsk çatışması neden son bulmasın? Bana bunun cevabını verebilir misin?
Bulamaz kardeşim köklerini kazimadan bulmayacak bitme noktasina gelen bu capulculara göz actirmayacak bu devlet bu millet aktutun baskının İstanbul ve Ankara canlı bomba eylemlerini unutmadı değil soyunuz bütün herkes bir olsa dahi o çocuk katilini serbest biraktirmayip hdpnin emellerine ulaştırmayacagiz
Dostum 40 yıl oldu üstüne suriye'de amerika desteğiyle daha da büyüdüler şu an en mantıklısı Türkiye sınırları dışında hiçbir ülkeyi mike takmamak Suriye'de Irak'ın ilgilendirmemesi lazım aksi halde daha da büyürler uluslararsı hukuk nezdinde bu böyle. Bu durum bizim gelişimimizi de etkiliyor uçan jetin 1 saatlik yakıtının dolar cinsinden değerini biliyor musun?
Peki hdpyle anlaşıp daha iyi olacağını mi düşünüyorsun? Bu senaryoyu biz çözüm sürecinde yaşadık 1400 vatan evladinin kanıyla ödedik yaşanmış tecrübe olarak söylüyorum PKK kuruluş amacı belli ve bu çizgiden aşmayan bir yapıdır
Büyümediler aksine kuculduler
HDP aday çıkarmadı sanırım buda KK yi destekleyecek leri kesin herhalde KK de onların isteğini yapacak mı acaba bilemedim
Yapacak reis sanıyorlarki çözüm olacak bu ama bu PKK ile çözüm ve anlaşma yapılamaz bunu çözüm sürecinde gördük bedeli 1400 vatan evladı
Şuandaki adaylar- Rte, K. kılıçdaroğlu, M. İnce, Sinan Oğan, F. Erbakan, D. perinçek ve ahmet Özal demi acaba başka var mı aday?
Suanlik öyle
Her türlü ikinci tura kalır knk benim tahminim RTE%40 %45 arasında kalır diğer kişi de KK%30 lâ ikinci tura katılır zaten KK gene başarısız oy alacak ama AKP çok oy kaybı yaşadığı için başarılı gibi gözükecek KK kdkdnd
Akp tavan 35 den assa almaz kemik kitlesi o çünkü ittifak olarak 46 47 oranında oy gibi gözüküyor ama Kılıçdaroğlu cephesi 40 Max geçmez
Cumhur ittifakinin supriz yapmasini bekliorm HDP ile iş tutmaları aslında onların işine geldi milliyetçi duyguları tetikledi iyi Parti'nin bu süreçte oy kaybedeceğini düşünüyorum Kılıçdaroğlu aday olmasids Atatürkçülerin muharem inceye kaymasiyla sonuçlanacak Allah kk lere fırsat vermesin :)
Knk KK nin parti oy'u%25 iken zaten kendi partisinin oyları ince ile KK ye bölünecek ee iyipp te oy'u%14 desek bunun çoğu da KK ye vermeyecek sadece hdp nin oylarını komple alsa%12 de HDP den gelse etti KK nin oyu taş çatlasa%37 yapar en iyi muzzam ihtimal oda
RTE ye gelirsek Akp nin çok oy kaybettiğini farzetsek hadi Akp%35 diyelim MHP den de%8 gelse gene iyi oy toplamış oluyo
Ya Erbakan'ın oğlu gelseydi kesindi zaten oda 1 oy alamayacak yazık etti kendine her halukalde yine reis olacak
Bi bana ulaşırmsn knk bişi sorcam
Kesinlikle kabul edilemez maddeler.
Hdp yle birleşti diye bi haber gormedim
Yakında görürsün merak etme HDP cumhur baskani adayi cikarmadi bugün sondu aday çıkarmadığına göre kime destek verecek acaba :))
Selahattin demirtasi dinleyecek bircok seçmen var acik acik kk yi destekliyorum derse (ittifak olmasalar dahi) hdp chp den yana deyip oy vermezler akp zaten allaha emanet huda par nedir ya
Hüda par dediğin ittifak HDP den 10 kat daha faydalıdır
Şeyh saidden ve kürt halkından özür dilenmeli
Isimeleri degistirilen sehirlere eski isimleri geri verilmeli (dersim tunceli -amed diyarbakir)
Türkiye cumhuriyeti devletine vatandaslik ile bagli olan herkesin Türk oldugu nitelenmesindem vazgecilerek kürtlerin varligi anayasal olarak taninmali kurt ve turkler ulke kurucusu kabul edilmelidir
Türklük esaslı söylemler terk edilmelidir
Ne mutlu turkum bir turk dunyaya bedeldir gibi irkci soylemler kaldirilmalidir... bunun ne faydasi var
Faydali buldugun huda par kurt sağcısı oldugu gibi aşırı muhafazakar ve hizbullahci. Ha pkk ha hizbullah
Hizbullah iddiaları curutuldu bilmiyor musun :)
:))) peki dedigin gibi olsun. Diğerlerine yanıtın nedir? Profiline asker koyan birisinin huda par i desteklemesi garip...
Hüda pardan banane kızım ben Tayyibe veririm oy hüda parin ya sözleri olmayacağı için sorun yok
Ne demek banane hepsi birlesmisler farkindaysan hepsi birbirini ilgilendiriyor.