Selam 👋
Özellıkle 18-25 yaş akraba ve arkadaşlarım seçimi sanki bir ölüm kalım savaşı olarak nitelendiriyor desem yalan olmaz 🤔

Bazı arkadaşlarım amerikadaki dil kursu kaydı için benden yardım bile istedi 😶 Haziran ayındaki kurs için şimdiden ön kayıt oluşturanlar var.
Hepsinin tek bir şartı var Erdoğan yine seçilirse ülkeyi terk etmek!
Bu konu hakkında sizin yorumunuz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne olarak görüldüğünün önemi yok reis öyle bir saplayacak ki bidaha belleri doğrulmayacak Kemal abinin de siyasi hayatı bitti
Hadi bakalım reis kazansinda bizde dolarları 25-30 dan bozdurup güzel bir tatil yapsak 😅😂
Sizin gibi hainler yüzünden oluyor ne oluyorsa şehit düşseniz sarılacak bayrağınız yok vatansız kanı bozuklar
Aynen biz akpye veriyoruz diye ülke bu halde haklısınız.
Ya bi git yat aşağı
Yalan yok ben son secimde akpye oy verdim. Ama bu bana iyi ders oldu. Bundan sonra secim beni ilgilendirmiyor. Nede olsa artık özgürlükler ülkesindeyim 🤗
Peki
merhaba ıyı gunler dılerım, rahatsız ettim sizi, kusuruma bakmayın lutfen, ama bir bilgi paylaşmak istiyorum, mesaj kutunuz kapalıydı buraya yazmak istedim, yabancı bir magazin haberi vardı, türkiye kaynaklı değil ama oradaki kızı gerçekten andırıyorsunuz, benzeme demiyorum çünkü benzeme kelımesını kabul etmıyorum, dikkatimi çekti bu dıye paylaşmak istedim sizle de, tekrar rahatsız ettıysem kusuruma bakmayın,
Muhalefet tüm seçim stratejisini reis gitsin üzerine yapıyor da ondan.
keşke erdoğan seçildiğinde ben de bu ülkeden gidebilsem
Erdoğan düşmanlıgı işte
Cidden öyle mi düşünüyorsun 😅
@Semih4500 tuvalet terliğine oy verecek zihniyet, ülke battı diyen zihniyet Erdoğanı gökleri mi çıkaracak sanıyorsunuz
Niye göklere çıkarsınlar ki? Erdoğan peygamber mi nebi mi? Sıradan insan
Ergenler abartıyor
Aslında bana pekte abartı değil gibi geldi 🙄 düşük yaşam standartları, pahalılık, kötü çalışma koşulları, bozulmuş sosyoloji, mülteci krizi vs vs bir sürü etmen eklenir. Ben açıkçası hakli buluyorum.
Ben geçen sene illinois'e geldim. Geldiğimde türkiye Bu kadar kötü değildi. Dolar 8tl iken geldim 19 olmuş 😶