Gizli Üye(25-29)+1 yıl2018 de görev almıştım bir daha asla almam niye mi? Hem saat sabahın köründen (6-6,5 gibi) akşam oy sayılıp bitene kadar 21-22 ye kadar ordasın cebine giren 120 tlcik o sene öyleydi yanılmıyosam kesinlikle hem parasına deymez hem stresine deymez deymiyo.
bir de eğer çok istiyosanız bağımsız girin sandık müşahitliğine parti tutmayın ulaaaaa ne cektiyse bu ülke taparcasına parti tutanlardan cekti secimde oy vermeye gitmeyi dahi düşünmüyorum şu an cünkü verecek ADAM yok göremiyorum.herneyse ben sandıkta görevli olduğumda oylar sayılırken chpli ve hdp li sandık müşahiti hile yapmaya birbirlerine oy yazmaya çalışmıştı ben itiraz ettim yanlış oy yazdınız diye de öyle düzeltildi o gün ben olmasaydım yazacaklardı:) hdp kapatılsın dağdan inen teröristlrden ne hayırı gelecek onların elini sıkanların da neyse silivri soğuk şakası da yapmıyayım ama soğuk daha yazmıyayım.
ben bir müslüman olarak benim değerlerime değer veren ve aşı görünümlü zehiri zerk ettirmeye karşı cıkan aklı başında birini ekonomiyi ayağa kaldırıcak teröristleri kapı dışarı edecek 13 milyondan fazla kaçak ve göçek mülteci kılıklı soysuzu sınır dışı edecek allahın kanunlarını anayasaya ekleyip zinaya tekrar suç sayacak lgbt gibi allaha şirk yönelimleri kati şekilde yasak edecek vb şeyleri yapacak donanımlı bir müslüman aday isterdim ama yok belki en kötü ihtimal saadete verirdim fakat chp ile kol kola gezmeyecekti oy kullanmayacağım bu gidişle
alllah sonumuzu hayır eylesin geleceğimiz parlak yarınlarımız güzel olsun inşallah
04 Yorumla- +1 yıl
Aslında Sinan oğan var pırlanta gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Elifdeniz746 hiçbiri pırlanta değil
Cevap sahibi+1 yıl@Nur95723 sorun
En İyi Cevaplar
Görev almayacağım son bir kaç seçimde görev almıştım artık uğraşmıyorum kendimle uğraşıyorum seçimde umrumda değil sürekli kavga etmek millet evinde kurulmuş birşeyler izlerken ben orada kavga ediyorum bıktırıyor insanı
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Gündem konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılSeçimde görev almak bence yine siyasetin bir köşesinde bulunmak gibi geliyor bana o yüzden hiç düşünmem...
00 Yorumla - Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır düşünmüyorum ben
00 Yorumla
+1 yılDaha önceki seçimlerde almistim ama ciddi anlamda sağlık sorunları ile uğraşıyorum bu nedenle sadece vatandaşlık görevimi yerine getirip oyumu kullanicam
00 Yorumlabir kere görev aldıydım adamı camdan atacaktım malum fırsız partinin fırsız üyesi geçersiz oyları geçerli saydırmaya çalışlıyordu gece 1 e kadar oy saydık daha da işim olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Demokratik bir ülkede yaşadığımız iddia olunuyorsa isteyen istediğine oy verebilir. Birisi sizin fikrinize ve dünya görüşünüze ters oy verdi diye tepinmenizinde bir manası yoktur
- +1 yıl
Aynen CHP gibi 1945 seçimlerinde gizli oy ile yüzde 80 alıp 1 sene sonra halka açık oylamada 13 oranında oy alınca firsiz olmuyor sizin gecmisiniz firsiz siz neydiniz ki ne oldunuz basiretsizler o kadar acizsiniz ki çocuk katilleri ile iş tutmaktan utanmayan bir toplumsunuz ama siz başa gelsenizde biz buna müsade asla etmeyeceğiz gerekirse derin darbe :)
- +1 yıl
@Aşian-Vassal edepsiz bir yorum olduğu için seviyenize inmiyorum iyi geceler
- +1 yıl
@ImperialTurcicum sana cevap vermedim ki görüş paylasana cevap verdim :)
+1 yılEvet. Sadece 1 sefer sandı görevlisi olmuştum. Ama bu yıl yurtdışındayım
216 Yorumla- +1 yıl
@cvbjl zor değil sadece sıkıcı
- +1 yıl
@cvbjl yok ya ne zoru. Oturuyorsun işte. Oylar çalınmasın diye üstlenmiştim görevi
- +1 yıl
@cvbjl tedirgin olacak bir şey yok. Beni de amcam yazdırmıştı. Yemek falan getiriyor parti öyle takiliyorum işte. Ben gece sandık başkanıyla oyları teslim etmeye gitmiştim geç satte dönmüştüm yarış hatitlamiyorsam
- +1 yıl
@cvbjl rica ederim. Kesinlikle için rahat olsun. Okul içinde sınıfta oturuyorsun işte pusulaları dağıtıyorken imza alıyorsun herkesin bir görevi var yani bu kadar
- +1 yıl
@cvbjl rica ederim sana başarılar diliyorum
- +1 yıl
@cvbjl 👍🇹🇷
- +1 yıl
@Mandalinaağacı1 isim çok iyiymiş ya güldüm vallahi. Uzun zamandır öyle isim denk gelmemişti @Mandalinaağacı1😁😊😊
- +1 yıl
Güldürdum ya bie teşekkür borclusun
- +1 yıl
@Mandalinaağacı1 teşekkür ederim. 😊
- +1 yıl
😗
+1 yılDaha önce sandık başkan yardımcısı olarak görev almıştım. Artık, işim gereği görev almam yasak...
00 YorumlaÖnceki seçimde görevliydim pişman oldum üç kuruşa canımı aldılar diye, sandık başkanı dışında iyi para alan yok bilginizee
01 YorumlaBen şehir değişikliği yüzünden oy bile kullanmayacağım. Ama görev almak isterdim o gün sonuçta evde olacaksınız bari para gelirdi.
00 YorumlaÇok görev aldım.
Bu seçimde de sandik görevi alırım.
10 Yorumla
+1 yılSandık başkanı olmuştum daha önce, çok stresli işler 🤦🏻♀️
14 Yorumla- +1 yıl
@dilaaa007 İstanbul'daydim, çok dikkat isteyen bir iş düzeni de sağlamanız lazım orada, sonra en son her şeyi toplayıp muhurleyip torbalarla teslim etmeye gidiyorsunuz , saatler süren bekleyiş, sürekli ayaktasin, eve vardığımda saat gece 1 di🤦🏻♀️😧
- +1 yıl
@dilaaa007 oluyordu , güvenlik güçleri sürekli dolaşıyor anında müdahale ediliyor zaten
+1 yılSandıkların başında bekleyecem, gerekirse tuvalete bile gitmem.
10 YorumlaDaha önce hiç görev almadım. Karşılaşılabilecek durumları düşünüyorum da cahil insana pek tahammülüm yok, görev almak istemem.
10 YorumlaEvet görevliyim
Zafer partisi sandık müşahidi yim031 Yorumla
+1 yılAldım almaz olaydım çok stresli bi gündü bi daha mı tövbe.
00 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç görev almadım ama bu seçimlerde aklımdan geçiyor.
00 Yorumlaher seçimde görev alıyorum. bu seçimdede alıyorum zaten. bugün arayıp teyit ettiler
00 Yorumla
+1 yılSiyaset için asla böyle şeylere girişmem. Gider oyumu kullanırım, evime gelir keyfime bakarım.
00 Yorumla
+1 yılseçimde görev alacağım
ama işin adliye kısmında olacağım sandıkta görev almam00 YorumlaGündem konusunda 495 cevap paylaştı. Bu yıl memur olarak atandığım için alacağım inşallah.
00 Yorumla- Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılHayır günüm boşa geçer sandık başında birileri sandık başında duracak ben evde !!
00 Yorumla Asla. Siyasetin hic bir halini sevmem mensub olmakta istemem
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılValla seçim kuruluna başvurunuzu yaptık görev bekliyoruz
00 Yorumla - Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılTeklıf geldı ama kabul etmedım ugrasmaya degmez
00 Yorumla
u +1 yılGerek yok görev almadan seçilecek kişi belli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörev aldım o görevden sonra karşı partiye geçtim. İyi ki geçtim ve şu an ki konumum da memnum.
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden nereye gectin
Cevap sahibi+1 yılOda bende kalsın djdjdj. Şunu diyim iki zıt görüş biri liberal muhafazakar diğeri Koyu Milletyetçi
+1 yılsen görev aldın mı
ben aldım baya eğlenceliydi
ama sayım yapılırken zarflar acılırken o kadar canım insanlar herşeye karısıyorki tam bir saçmalık sanki dünyayı onlar kurtaracak edasında olanlar var:P
01 Yorumla- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil görevli olmayı oy kullanmayı bile istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılÖnceden sandık başkanlığı gençlik kolları üyesi falan olmuştum ama artık olmam
00 YorumlaHayır olmayacağım ama annem bu sene sandık başında görevli babam ise her sene sandık başında görevli olur
11 Yorumla- +1 yıl
Başarılar ve kolaylıklar dilerim
Daha önce hiç görev almadım ama bu seçimde sandık müşahitliği yapmayı düşünüyorum! Seçim güvenliği önemli!
00 YorumlaBir kere görev yapmıştım bide beni bi takip edermisiniz bişey sormam lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Nedir
+1 yılHiç almadim kurumda dediler almak istermisin diye red ettim almicam
00 Yorumla
+1 yılSeçim görev alsın bizden. Biz nie secelim ki ebemizi bellicek kişiyi?
00 YorumlaRecep Tayyip Erdoğan Hatayda depremzede çocuklara oyuncak fırlatıyor işte o görüntüler
00 Yorumla
+1 yılAman o da benden eksik kalsın
10 Yorumla
+1 yıl21 sene önce sandık görevlisi olmuştum. 🤭😀
10 Yorumlayok ne işim var
00 YorumlaÇok sıkıcı ve yorucu geliyor düşünmüyorum
00 YorumlaSon 4 seçimdir her seçim görev aldım
00 YorumlaGündem konusunda 474 cevap paylaştı. Görev istedim ama çıkmadı
00 Yorumla
+1 yılGörev almak isterdim ama almayacagim
00 YorumlaVaktim kıymetli
00 Yorumlanasıl görev alınıyor bir kriteri var mı?
00 Yorumla
+1 yılHiç görev almadım düşünmedim de
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç düşünmedim
00 Yorumla
+1 yılYani olabilir abla da işte ihtiyaç olmaz herhalde
00 Yorumla
+1 yılEvet görev alcam ama oy kullanmak için sjsjsj
00 Yorumla- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılHayır , hiç almadım almam
00 Yorumla Almak istemiyorum almayıda düşünmuyorum
00 Yorumla
+1 yılher seçimde görev aldım ve alıcam
00 Yorumla
+1 yılZaten görevliyim millet için
00 Yorumla
+1 yılHayır, görev de almadım
00 Yorumla
+1 yılAlmadım düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılhayır almadım daha ilk oyu vercem
00 YorumlaBu seçimde görev alıcam galiba
00 Yorumla
+1 yılMemur olmak gerekmiyor mu
03 YorumlaStresli iş düşünmüyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılHayır istemem
00 Yorumla Hayır almadım, almayı düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSandık başkanı olacağız
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası