Chp çıkıp pişkin pişkin 17 bin sandıktan veri almadık dedi
Akp mültecilere seri seri vatamdaşlık verip oy kullandırttı
Zaferin biri domuz bağcı biri kandil dağcı oldu
Bi sözünün eri, tükürdüğünü yalamayan ve deprem, ekonomi vb konularinda ileri goruslu Muharrem İnce vardı ama o da yapilan kumpas ve karalama kampanyalarindan sonra alamaz herhalde.
Ben kullanmicam. Oylar ve tutanaklar uyuşmadi ne bi ysk onune gittiler ne bi mücadele ettiler. Muhalefetle iktidar kontrollü savaşıyor bence. Boşu boşuna daha oy vermem şahsen. Siz?
Akp mültecilere seri seri vatamdaşlık verip oy kullandırttı
Zaferin biri domuz bağcı biri kandil dağcı oldu
Bi sözünün eri, tükürdüğünü yalamayan ve deprem, ekonomi vb konularinda ileri goruslu Muharrem İnce vardı ama o da yapilan kumpas ve karalama kampanyalarindan sonra alamaz herhalde.
Ben kullanmicam. Oylar ve tutanaklar uyuşmadi ne bi ysk onune gittiler ne bi mücadele ettiler. Muhalefetle iktidar kontrollü savaşıyor bence. Boşu boşuna daha oy vermem şahsen. Siz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşünüyoruz, Ekrem’den kurtulmak elzem
O aday olamicak gibi zaten alir bence akp
O aday olsa da hdp ve iyi parti artık chp’yi desteklemeyecek. Tek başına Ekrem’in ya da başkasının kazanma şansı yok
Alamasin korkak ama akp de kasayi iyi boşaltiyo adam akilli yonetmiyolar ki
Keşke yolsuzluk olmasa
Partiden ziyade bence yerel seçimlerde aday önemli. O yuzden akp inşallah dogru kişiyi aday cikarir
Yolsuzluğun dik alası muhalif kesimde, hepsi aynı bok bunların. Akp belediyeciliği başarılı hiç değilse. Kartal’da yaşıyorum 15 senedir chp var bir tane yaptıkları yol yok şerefsizlerin. Geçen gün 10 yıldır gitmediğim Gebze’ye gittim Kartal’ı gelişmişlik konusunda 20’ye katlar
Dogru valla ama akp de yolsuzluk konusunda temiz degil. Temiz olsunlar destekleyelim mezarima gelmeyecek siyasetcilerin fanatikligini yapamam. Derdimiz ülke yarari. Mesela konserlere insanlarin eglencesine vb mudahale ederlerse bu ülke araplaşır. Biraz genç ve yenilikçi kesimi ele almazlarsa 5 yila belediye bile kolay alamazlar. %48 + 5 yil sonra ilk defa oy kullanacak milyonlarca yeni reşit olan genç vb
Erdogan zaten medeni birisi bence ama çevresinde baskici gerici insanlar barindiriyor.
Akpyi de Erdoğan’ı da zerre sevmem. 2019’da Ekrem’e oy verdim bir de bunları deneyelim diye, 5 yıldır hiçbir halt yapılmadı İstanbul’a. Yolsuzluk elbette var, chplilerde de var. 5 yıldır bakanlık kadar bütçesi olan İstanbul bu bütçeyi n’apmış olabilir yolsuzluk yoksa? Chp belediyesindense, akp belediyesi iyidir kim ne derse desin
Valla bakan nebati 199 milyar dolar (milyon degil 1000 tane 1 milyon dolar 1 milyar ediyor)
Döviz satmış onun krizini yaşıyoruz şu anda. Böyle boş beyinleri bakan yapmasin akp de. Mehmet Şimşek iyi neyse ki. Onun enkazini duzeltmek için çabalıyor
Belediye ve hükumet farklı şeyler, hükumette başarılı değiller zaten bilhassa ekonomide. 2 yıldır aptal kararlar yüzünden önümüzdeki 2 sene düzeltilmeye çalışılacak. Sebepsiz 4 yılımızı pîç ettiler
Bu belediyelerde iyi oldukları gerçeğini değiştirmiyor
Evet. Chp nin de akp nin de fanatik biri koyun biri eşek kitlesi oldukça, halktan kopuk yaşayan siyasetçilerin halkın yaşadıklarını anlaması ve yeteri kadar önemsemesi mümkün değil. Boş beleş insanları kadrolara almamaları, doğru bilinçli insanlarla yol almaları icin vatandaş olarak bilinçli olmamız lazım. Akp yapıyosa chp yapiyosa full doğrudur mantiginda olan çok kemik seçmen var. Biraz sorgulayan ayarda olsalar, daha akilli vekiller bakanlarla yol alirlardi bugüne kadar.
Neyse, siyaset bitmez kafanızı şişirmeyeyim. İnşallah bu sıkıntılar çözülür ne diyelim. 🙂
Sonuna kadar katılıyorum.
Estağfurullah, inşallah bakalım :)
CHP'ye oy vereceğim ben.