2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden Sonra Ne Olur Sizce?

Seçimde Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa, Akp ile Mhp, Chp ve Hdp'ye karşı çatışma ortamı yaratırlar. Böylece ülkede huzur kalmaz. Ama Kemal Kılıçdaroğlu, bu krizi iki partiden çatışmaya katılanların tespitini isteyip onların ülke dışı edilmelerini sağlar. Böylece ekonomik kriz ve siyasi huzursuzluk ortadan kaybolur. Seksenlerdeki gibi çatışma ortamı olur ama bu çatışma ortamı senelerce sürmez. Ben bize saldıran teröristlere karşı yoldaşların yanında olurum. Çünkü bunu yapmaları kadar hadsizlik olmaz. Deniz Gezmiş, Mahir Çayan yoldaşlarımızın kanlarının yerlerde bırakılmasını asla kabullenemem. Çünkü bu topraklar altında şehitlerimiz var ve toprakları asla faşist teröristlere bırakmayız. Canımızı alırlar ama topraklarımızı asla. Ayrıca kadınlarımıza yaptıkları adaletsizliklerin de hesabını milletçe ve cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele birlikte soracağız. Benim kaldıramadığım üç unsur var; 1. Adaletsizlik ( Özellikle kadın vatandaşlarımıza karşı) 2. Emeğimizin karşılığını insanca almamak 3. Laiksizlik. Ya ben Bahçeli'nin Erdoğan'ın yanında elini sanki kölesiymiş gibi bağlayıp aşağı baktığını gördüm. Demek ki Bahçeli, Erdoğan'ın elçisi. Osmanlı devletimiz de bile özellikle Fatih Sultan Mehmet zamanında özgürlük ve adalet vardı. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethettikten sonra oradaki gayrimüslim vatandaşlara eşit yaklaşılmasını emretmişti. Kadınlara bile bir değer vardı. Ama Erdoğan zamanında kadın vatandaşlarımıza karşı yapılan acıların hesabı sorulmayıp erkeğe el kaldıran kadın vatandaşlarımıza fazlasıyla ceza verilmesini sağlıyor. Bunun üzerine kadınlarla buluşup kadınlara değer veriyormuş yalanını ortaya koyuyor. Kadın vatandaşlarımıza değer, onlara yapılan acıların hesabını sorarak verilir. Kadın vatandaşlarımıza acılar veren aşağılık mahluklar da adaletsiz ortama güveniyorlar. Özgecan Aslan cinayetini ve daha birçok kadın vatandaşlarımıza yapılan acılardan dolayı ben iktidara kızgınım. Beni isteyen terörist bilsinler, ister kâfir bilsinler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yüzyılda Cumhuriyet kazanacak.
2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinden Sonra Ne Olur Sizce?