Seçimde Kemal Kılıçdaroğlu kazanırsa, Akp ile Mhp, Chp ve Hdp'ye karşı çatışma ortamı yaratırlar. Böylece ülkede huzur kalmaz. Ama Kemal Kılıçdaroğlu, bu krizi iki partiden çatışmaya katılanların tespitini isteyip onların ülke dışı edilmelerini sağlar. Böylece ekonomik kriz ve siyasi huzursuzluk ortadan kaybolur. Seksenlerdeki gibi çatışma ortamı olur ama bu çatışma ortamı senelerce sürmez. Ben bize saldıran teröristlere karşı yoldaşların yanında olurum. Çünkü bunu yapmaları kadar hadsizlik olmaz. Deniz Gezmiş, Mahir Çayan yoldaşlarımızın kanlarının yerlerde bırakılmasını asla kabullenemem. Çünkü bu topraklar altında şehitlerimiz var ve toprakları asla faşist teröristlere bırakmayız. Canımızı alırlar ama topraklarımızı asla. Ayrıca kadınlarımıza yaptıkları adaletsizliklerin de hesabını milletçe ve cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile el ele birlikte soracağız. Benim kaldıramadığım üç unsur var; 1. Adaletsizlik ( Özellikle kadın vatandaşlarımıza karşı) 2. Emeğimizin karşılığını insanca almamak 3. Laiksizlik. Ya ben Bahçeli'nin Erdoğan'ın yanında elini sanki kölesiymiş gibi bağlayıp aşağı baktığını gördüm. Demek ki Bahçeli, Erdoğan'ın elçisi. Osmanlı devletimiz de bile özellikle Fatih Sultan Mehmet zamanında özgürlük ve adalet vardı. Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethettikten sonra oradaki gayrimüslim vatandaşlara eşit yaklaşılmasını emretmişti. Kadınlara bile bir değer vardı. Ama Erdoğan zamanında kadın vatandaşlarımıza karşı yapılan acıların hesabı sorulmayıp erkeğe el kaldıran kadın vatandaşlarımıza fazlasıyla ceza verilmesini sağlıyor. Bunun üzerine kadınlarla buluşup kadınlara değer veriyormuş yalanını ortaya koyuyor. Kadın vatandaşlarımıza değer, onlara yapılan acıların hesabını sorarak verilir. Kadın vatandaşlarımıza acılar veren aşağılık mahluklar da adaletsiz ortama güveniyorlar. Özgecan Aslan cinayetini ve daha birçok kadın vatandaşlarımıza yapılan acılardan dolayı ben iktidara kızgınım. Beni isteyen terörist bilsinler, ister kâfir bilsinler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yüzyılda Cumhuriyet kazanacak.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorunu okudumda neredeyse her cümlesinde eksik ve yanlış bilgi sahibi olduğunu anladım. Açtığın her konuyu baştan araştırmanı ve doğruları öğrenmeni tavsiye ederim. BöylecenAtatürkün bize armağanı olan bu demokratik ülkede iç savaş veya isyan gibi işlere kalkışmaman gerektiğini anlarsın.
Eğer seksenlerde olduğu gibi siyasi savaş olursa katılacağımı söyledim sadece.
Bu ülke eskisi gibi demokratik değil. Bir cumhurbaşkanı eleştirilemiyorsa demokrasiden bahsedilemez.
Benim kızgınlığım Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleriyle yönetiliyor olmamaktan dolayı. Laik yok, eşitlik yok.
İşte doğru olmayan ve eksik olan yanların bunlar. Şimdi Atatürkü eleştirebiliyormusun? Atatütkü kotuma kanunu var. Bu da drmek oluyor ki demokrasi yok evet ama eskiden beri yok. 80lerde olup savaşmaktan bahsediyorsun ama neden? Bu gün her şey ortaya çıkmış amerikanın oyunu olduğu ve halkı birbirine öldürtmek içinn iki farklı görüşü de körüklediği açıkca ortadayken neden amerikanın planına uyup ülkeni zarara uğratacak projelerde yer almaya heves ediyorsun anlamıyorum. İç aavaş çıkmasındemek ülkenin dahanda geriye gitmesi demek oluyor. Hani demokrasi isteyen birisi olsan gerçekten, böyle birleye karşı olurdun. Bunda senin samimi olmadığını göstetiyor.
İç savaş çıkmasını istemiyorum tabii. Eğer bir devrimci olarak iç savaş çıkmasını isteseydim, benim gibi düşünenler önceki seçimlerde iç savaş çıkarırlardı zaten. Ama Erdoğan militanları biz kazanırsak seçimi iç savaş çıkarabilirler. Bize saldırabilirler. Biz bu durumda karşı vermek zorunda kalırız. Sen sana saldıran birisini ne yapardın?(!)
Zaten ben yoldaşlarımı savunmasam bile zaten akpmhp militanları saldırdıkları sürece yoldaşlar haklı olarak karşılık vermek zorunda kalacaklar.
Çünkü canları gidiyor.
Çok saçmalıyorsun. Bu ülkede iç savaş çıkmasıniçin gerçekten uğraşanlar var evet biliyorum ama bu millet sağduyulu ve böyle bir şey yaşanmaz. Boşuna heveslenmesen iyi olur. Ve neden bu derece şiddet eyilimli ve kendi halkına düşman şekilde yetiştirildin çok rahatsızlık verici bir durumdasın. Tedavi olmalısın bence.
Ben vatandaşa düşman değilim. Önyargılı olmamanızı rica ediyorum
Ön yargı değil bu. Böyle düşünen bir insanın vatanını sevmesi imkansız.
Ben sadece saldırabilirler diye düşündüm. Çünkü Erdoğan iktidarlığı bırakmayı asla istemiyor.
Biz saldırmayı asla istemiyoruz ve savaşa karşıyım.
Si diye bir şey yok. Bu senin düşüncelerin ve hiç sağlıklı düşğnmüyorsun.
Zaten Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan dolayı masum vatandaşlar acımasızca katlediliyorlar. Ülkemde aynı şeyin yaşanmasını asla istemiyorum.
Savaşa karşı olma fikri sağlıklı değil mi?
Sen bana önyargıyla yaklaşıyorsun. Aynada hiç kendine baktın mı
Ben terörist değilim ve asla öyle tuzaklara gelmem. Devrimcilik sana göre terörse o zaman ne diyeyim
Tanıdığım doğuda özel harekat. O da benim gibi devrimci ama asla savaş olmasını istemez.
Bizler savaşa karşıyız. Biz kimseye de saldırmadık saldırmayız.
Ben sadece saldırabilirler diye düşündüm. Ben saldırmak istiyorum demedim ki
Bunun savaş olmasını istemeyle ilgisi var mı
Düşün ve bana öyle cevap vermeni istiyorum
Sana saldıran birisine ne yaparsın, onu da düşün
Şimdide devrimci kimliğine bürünüp insanları öldürme isteğini legaş hale getiriyorsun. Devrimcilik bu değil yine yanlış yorumluyorsun.
Sen benim insanları öldüreceğimi sanmakla kalmayıp sanki katilmişim gibi davranıyorsun. Ki ben asla insan öldürmek, öldürmeyi de iğrenç ve aşağılık bir şey bilirim. Sen beni öyle sanmaya devam et. Yolun açık olsun.
Ama sandığın biri gibi değilim.
Aşırı önyargını yenmezsen çevrende dostun kalmaz.
Veya bilerek yapıyorsun böyle
Ama ben kendimi bilirim, asla sandığın bir aşağılık herifin teki değilim bunu bil bana bu yaptığın saygısızlık. Terbiyesiz herif
Hayır başta yazdıkların gayet açıktı. Ön yargı değil tamamen söylediklerinden yola çıkıyorum. Demokratik bir ülkede demokrasi dışı şeyler düşünmen akıllıca değil. Baba saldıran birisi varsa bu devletin hukuk sistemi var 100 yıldır aynı.
Erkeklere işleyen hukuk sistemi var. Kadın vatandaşlarımıza karşı yapılanlara ceza verilmiyor. Verilse bile geçerli olmayan cezalar veriliyor. Bu yüzden başta yönetime tepkiliyim.
Bu söylediğinde yinenyanlış bilgi. Sen bu yanlış bilgileri nerden ediniyorsun cidden takip ettiğin yayınn organlarını sorgulamalısın. Şu anki hukuk sistemi kadına yönelik pozitif ayrımcılık yapıyor ve bence bu doğru bir şey değil. Mesela sen bir kadını şikayet etsen bana taciz etti desen senden şahit isterler kadına bir şey yapmazlar. Ama birmkadın seni şikayet etse taciz ettin diye. Şahide bakılmaksızın direk göz altına alınırsın. Hapse atılırsın. Sırf bu nedenle haksız yere kadınlarınnsuçlamalarıyla hapisnyatanninsanlar var bu haksızlık ama hala gelip erkekleri koruyor bu sistem diyorsun saçma
Ben gözümle gördüklerimi anlatıyorum. Ayrıca bu söylediklerim bir yayın organına dayanmıyor.
Ne saçma şey ya gözünle gördüğün bir olayı türkiye gerçekleri olarak burada anlatman çok saçma. Birde ön yargılı diyorsun bana. Biraz araştır gerçekleri öğren. Hani devrimciydin sen. Böyle mi devrimci oluyorsun sadece çevrende gördüğün bir olayı türkiyede hep böyşe diye görmek.
Haberlerde de görüyorum. Atv ve Ahaber hariç diğer kanallarda kadınların şiddet gördüklerini ve öldürüldüklerini bunun cezasının ceza olmadığını izliyorum.
Bu şimdi Türkiye gerçekleri değil mi?(!)
Her kadına sorsan benim gibi cevap verir. her şey tozpembe değil. İnsanların nasıl zor geçindiklerini izliyorum ve görüyorum. Akp yanlıları kolayca meslek sahibi olarak zengin olabilirler ama ben insanları savunuyorum.
Babam Akpli. 2 ayda hemen çalıştığı fabrikada makinist oldu.
Ve tek çocuğu olmasına rağmen aldığı maaş 15000
Ve kendisi eve bakmıyor. Annem çalışıp bakıyor eve. O da asgari ücretle. Annem sabrediyor ama nereye kadar sabredeceğini bilmiyorum.
Bize baskı uyguluyor Akpyi destekleyin diye ama ben devrimci olduğum için beni oğlu olarak görmüyor bile. Neymiş ona göre de teröristmişim. Sen dahil hepinizde bu önyargılar var.
Yine saçma şekilde daldan dala atlıyorsun. Haberlerde izlediğin sana empoze edilmek istenen şeyler. Yime seninn yaptığın gibi eksik ve yanlış bilgi veriliyor. Kadına şidddet haberleri sürekli veriliyor ve sende sanıyorsun ki ülkemizde en çok kadına şiddet var ve devlet ilgilenmiyor. Biraz araştır erkeğe uygulanan şiddet misliyle daha fazla ama sen bunun fatkında değilsin. Ve ülkenin hukuk sistemi ayrı hükümet sistemi ayrıdır. Demokrasi böyle bir şey. Verilen cezaları arttırsınlar bende istiyorum ama bahsettiğim kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık için bir şey söylemedin. Şimdi sen asansörde bir kadınla yalnız olarak bir kat çıksan ve o kadınmgidip benimasansörde tacisiz etti dese sen direk hapse gideceksin bunu biliyorsun değil mi?
Ben seninn yazdıklarından çıkardıklarımı söyledim siyasi görüşün beni ilgilendirmez. Ama devrimciyim diyip devrimcinin yapmayacağı söylemeyeceği şeyleri söyşemen senin devrimci olmadığını gösterir.
Bak seninle günlerdir tartışıyoruz ve noktalamak istiyorum. Konu kapanmıştır nokta. Sen haklısın. Haklı ol.
helal olsun sana
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!