Babam Akp'ye daha yakın. Fakat babama anlatsam da babam benim Akp'ye oy vermemi istiyor. Babam ekonominin iyi olduğunu da söylüyor ama ben bu ülkede yoksul vatandaşların arttığını söylüyorum. Durumumuz iyi. Fakat ben sadece kendimizi düşünmek istemiyorum. Karakterim Atatürkçü ve Devrimci. Bu yüzden Akp ve onun elçisi Mhp'ye asla oy vermeyeceğim. Bu iki örgüt, ülkemizdeki adaletsizliği ve yoksulluğu yaydılar. Ben Emek ve Özgürlük İttifakı ile Millet İttifakına yakınım. Türkiye İşçi Partisi en iyi partilerden birisidir. O yüzden Kemal Kılıçdaroğlu veya Emek ve Özgürlük İttifakına oy vereceğim. Yalanlarla laiksizliklerle ülke yönetilmez. Bir cumhurbaşkanının dini belli olmamalı. Her vatandaşa hitap etmelidir. Ülke islami ilkelere göre yönetilmez. Bu yüzden kadın vatandaşlarımız çok acı çekiyorlar. Bir cumhurbaşkanının asla cuma günleri cami önünde veya parti önünde millete seslenmemesi lazım. Millete seslenilecek yer, Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulu ve meydanlardır. Buralar haricinde asla sesleniş olamaz. Biz bu yalan düzene son vereceğiz. Bir öğrenciye de asla kredi verilemez. Bunun yerine burs verilir. Çünkü gençlik bir ülkenin geleceğidir.
O kadar güzel yazmışsın ki yürekten tebrik ederim oyunu 6li masa yerine inceye vermeni tavsiye ederim umarım ince kazanır ya da akp dışında kim alırsa sevinirim yeterki bir gitsin artık
@Jshsgsmabs siz sadece ekonomiden bahsetmişsiniz. Dinimiz ozgurlugumuz vatanımızı hiç dusunmemeissiniz vatanım olmadiktan din özgürlüğüm olmadiktan sonra para neye yarar?
Deprem illerinde Erdoğan olacak o şahıs kendisini kusursuz gösteriyor. Deprem doğa felaketi ama korunmamızı sağlamak görevi hükümete düşerdi. Bu başlı başına bir hata zaten. Deprem sonrasında çadır, vs yardım etmemek de kabul edilemez hata. Kızılay bile türklükten çıktı.
Vatandaş kendi kazandığı parasıyla rezil oluyor böylece. Zaten emeğin hakkı tam ödenmiyor. Çalışıyoruz yine rezil olan bizleriz. Patronlar bizler kadar zorluk çekmiyorlar. Ama kazancımızla lüks tatil yapıyorlar. En başlarında da akp militanları var.
Sana daha ne diyeyim? İyice yoksullaştık. Ekmek bile neredeyse 10 TL'ye dayanacak. Avrupa'da fiyatlar değil asgari ücret artıyor. Ülkemizde asgari ücretin üstündeki oranlarda fiyat artışları gerçekleşiyor.
Bu dönemi 2001 krizinden daha yüksek bir krizle atlatmaya çalışıyoruz. Ama hiçbir yetkili hesap vermiyor. Hesap soranların da gelecekleri bitiyor. YAZIKLAR OLSUN!!!
Bu ülkeyi en çok dinciler gondikledi Atatürk sadece Kürt sorunun ortaya çıkmasına sebep oldu eğer Atatürk olmasaydı bizim bayrağımız olmayacaktı kendi ülkemizde İngiliz Fransız olacaktı Atatürk benim gibi ateist olmasına karşın sahter din adamlarını cezalandırdı dini turkcelestirdi
Ezanı Türkçe okutmasaydi iyiydi orada biraz abarttı ve sonuçta o neyi ongorduyse çıktı çıkıyor.
Ayrıca senin peygamberin Ebubekirin altı yaşındaki kızıyla evlendi o kız dokuz yaşına girince onu dokuz sene on sekize kadar gondikledi herkesin anası sayıldığı için kimsede evlenmedi onla kendine yuva kuramadan olup gitti
Senin peygamberin sözde olmayan Allah'ın ayetinde zeydin karısını elinden sliyo onuda yıllarca gondikliyo
Got yıkamasıni bilmeyen ahlaksız Lis onuncu insan sınıfı Arap bedevisinin tekiydi
Milleti öldürün karılarını gondikliyodu biliyorsun cariyelikte sınır yok
Şimdi gelmiş bu pedofili ile Atatürk gibi bir dehsyi karsilastiriyon senin o hesap makinesi ufacık beyninle benim Intel i7 işlemci beynim birmi
Silkelen ve kendine gel bu senin ırkın değil bu senin kültürün senin dinin degil