Bence normal değil ama birde size sorayım dedim.
Dışarıdan haberleri yok galiba.
1040 Tl ye 10 gün yetiyor bizim şirket galiba 1 ayın 10 gün olduğunu falanmı sanıyor? neden böyle bu şirketler?
Bence normal değil ama birde size sorayım dedim.
Dışarıdan haberleri yok galiba.
1040 Tl ye 10 gün yetiyor bizim şirket galiba 1 ayın 10 gün olduğunu falanmı sanıyor? neden böyle bu şirketler?
Kapitalizm insana artık geçinebileceği kadar yaşam hakkı tanımaz oldu. İnsanın daha çok emeğini çalıyor. Sen yetmiyorsan eşin çalışacak diyor. O da olmuyorsa çocukların bize hizmet edecek diyor. Sadece sınırlı insanların düzeni bozulmasın diye milyarlarca insanın düzeni pandemiden bu yana bozuldu.
okadar haklısınızki en acısıda insanların bunu konuşmaması ve durum normalmiş gibi boyun eğip devam etmeleri bu saçma düzene. her şey çok bozuldu. birikim yapmayı bırak. yaşayabilmek için çalışılıyor artık oda yaşamdan sayılırsa. insanlar su almaya parası yok artık ama kimse bu düzenden bahsetmiyor.
maalesef haklı olmak yetmiyor. Farkındalık oluşması lazım bireylerde benim durumum iyi bana ne kafaları olduğu sürece hiçbir şey olmaz. Önce empati yapmayı bilmeli..
Cevap
4Cevap
Az ama 2 haftalik sa iyi ucuz yer bulsan iyş yoksa günlük 70 yesen aylik yine geciyor
sence disarida artik günlük 70 tl ye duzgun bisey var mı? maalesef ucuz yerler 70 tl civariydi ozamanlar siparis vermistim ekmegin icinden uzun saç cikti ordanda almiyorum. gunluk 100 ancak
marketlerin bi farkı yok
az tabi 3 bine yakın normalde yemek kartları tam miktarı bilmiyorum da 2 küsür
evet ama bunlar tam cimri birde yabanci dilim var düşün yinede bukadar az veriyorlar
Tam zamanlı mı çalışıyosun? Şirketin sistemini bilmiyorum eğer laftan anlayacak irileriyse konuş hakkını ara derim
yok ya grup halinde söyledik. bize sundukları çözüm beğenmeyen gider oldu
İstanbul'da mısın
Bana hic vermiyorlar canlari sagolsun
Normal
evet günlük su siparişi verirsem normal
burada 1 döner 15 TL 30 çarp 30 gün 450 TL yanına surdan aldan 700 falan
orası neresi burada döner 70 tl burasi antalya
Bura Burdur 120 km uzakta
ruslar biraz burdura gitsin
Gelmesin fiyatlar artar qn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?