Bir güvenlik şirketinde işe girdim yol yemek hepsi içinde 5000 tl veriyorlar ama yol ile yemeğe çok para gidiyor neden böyle acaba?

en az 1500 tl yol ile yemeğe gidiyor haftada 6 gün gündüz 12 saat çalıyorum çok bunaldım artık bu işten + angarya işler yaptırmaya ezmeye çalışıyorlar güvenlikmiyim amelemi belli değil istifamı verdim çıkıyorum çekilir gibi değil yaani başka bir iş bakacağım kendime türkiyede yaşamak neden bu kadar zor 3500 tl kalan para ile ancak kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorum kadın olduğum için masraflarım daha farklı ve fazla ve ayrıca bu para bana yetmiyor bekar olduğum halde ve birde kendime çeyiz yapmaya çalışıyorum ama doğru düzgün istediğim gibi güzel bir şeyler alamıyorum bile devlet neden sabit bir ücret belirmemiyor güvenlikler için bu yapılamazmı yaani? mahalleden bayan bekçi arkadaşım var bazen beraber gidiyoruz yolda ve o bedavaya iett otobüsüne biniyor ücretsiz ulaşım kartı var basıp geçiyor oda üniformalı bende üniformalıyım bari hiç değilse bizde indirimli binsek ne olurki yaani bizde bize verilen görev bölgesinde asayişi sağlıyoruz aynı bekçiler gibi banada bu kimlik kartını devlet verdi onada bu ayrım neden yaani o alıyor 9 bin tl maaş ben alıyorum asgari ücret onun tüm sosyal hakları var benim yok güya bizde emniyete bağlıyız ama sadece kağıt üstünde yaani sadece güvenlik şirketlerini zengin ediyoruz resmen devletin üvey evladıyız bu devletin bana verdiği güvenlik görevlisi kimlik kartınıda kırıp atıcam böyle işe böyle rest yaani o kadar.. 😁😁
Bir güvenlik şirketinde işe girdim yol yemek hepsi içinde 5000 tl veriyorlar ama yol ile yemeğe çok para gidiyor neden böyle acaba?