Kılıçdaroğlu veya Baska bir cumhurbaşkanı adayına oy verecek olanlar eskisine döneceğimizin bir garantisi var mı?

Kılıçdaroğlu veya Baska bir adaya oy vercek olanlar yine basörtü ve diğer olayların tekar yasan mayacağın garantisi var mı varsa söyleyin bende ona göre o adaya oy vereceğim

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda bazı arkadaşlar chp neden 20 yıldır iktidarda olamdığını gayet güzel özetledi
Onun yorumunu sizle paylaşmak istedim
Diyecek bir şey yok size çünkü siz gericisiniz ve tayyibe tapiyorsunuz fettullah güleni ne çabuk unuttunuz sen şunu anlamıyorsun o masada sağcısı solcusu erdogani gönderme k için ittifak yaptı bende biliyorum nr halt olduklarını akpliye laf anlatmak her zmn zordur çünkü anlamaz küçük düşünür senin gibi git kendini geliştir
Güncellemeler
+1 yıl
Keske benimle tanısam sansın olaydı chp kominist akrabalarım Deva kadın kollarında olan kuzenimin eşini Refah partisi iyi partiyi destekleyen dayım ve amcalarımı tanıya bilseydin Erdoğan gönderme hırsı sizi kör sağır dilsiz olmanıza sebep olmasaydı chp belediyelerdeki rusvet torpil olaylarını duya bilseydin dediklerimi okuyup bu secimi değil gelecek secimi düsündüğümü anlaya bilseydin garntı var mı dediğimde en başta ben karsı cıkarım deseydin mesela akp secmenine laf edip kendiniz aynısınız
Kılıçdaroğlu veya Baska bir cumhurbaşkanı adayına oy verecek olanlar eskisine döneceğimizin bir garantisi var mı?