gerçekden özgür olarak aday olarak çıkarsa ben bu çocuğa güveniyorum. veririm. böyle akıllı dürüst insanlara ihtiyacımız var. ama dediğim gibi kimseden icaset almayacak bağımsız herkesi kuçaklayacı olucak. inanırsam buna oyumu veririm. net.
Yakında görebiliriz bence. Cevaben chpliler 100 senedir adaylara değil siyasi partilere bakarak oy verdiği için kim olduğuna bakmaksızın her türlü chpye verirler
@Yamahamotocross kişi başı milli gelire bak sen sen o gelirden ne ölçüde faydalanıyorum ondmli olan o dış açık vermek vs sorun ona bak ne diyorum sen ne diyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gerçekden özgür olarak aday olarak çıkarsa ben bu çocuğa güveniyorum. veririm. böyle akıllı dürüst insanlara ihtiyacımız var. ama dediğim gibi kimseden icaset almayacak bağımsız herkesi kuçaklayacı olucak. inanırsam buna oyumu veririm. net.
Yakında görebiliriz bence. Cevaben chpliler 100 senedir adaylara değil siyasi partilere bakarak oy verdiği için kim olduğuna bakmaksızın her türlü chpye verirler
Ben adaya değil zihniyete oy veriyorum o yüzden kim olursa olsun cumhur ittifakina kesinlikle oy vermeyeceğim kişisel tercihim bu yönde olacak.
tayyipten sonra çıkıcak olan başkan zaten bu hazırladı egitimini verdi dünyaya tanıttı
bu adam siyasetçi değil iş insanı.
Evet
Evet veririm adamdır
evet
Hayır
sağa oy vermem.
Sağa kurban ol
@Yamahamotocross tamam
vermem
Veririm
Hayir
Neden
@Yamahamotocross akp li leri istemiyorum artık
Adam uçak yaptı ama
@Yamahamotocross halka ne faydası var
Sen ciddi misin? O uçak bizim lan bizim yerli ve milli üretimimiz ve 20 den fazla ülkeye sattık
@Yamahamotocross sattinda ne oldu halkın cebine ekonomisine ne faydası var dolar kuru mu düştü dış açık mi azaldı
Gsyih olarak iyiyiz
@Yamahamotocross he iyisin dış ticaret açığına bir bsk kişi başı milli gelire bir bsk
Gsyih konusunda ilk 20 deyiz
@Yamahamotocross kişi başı milli gelire bak sen sen o gelirden ne ölçüde faydalanıyorum ondmli olan o dış açık vermek vs sorun ona bak ne diyorum sen ne diyorsun
Hayır
ypk artık
İha sihalar çok mu battı sana?
Pek tabikide