İran? Molla diktatörlüğüne başkaldıran cesur İranlı kadınlara buradan selam olsun... Bir gün kazanacaksınız, bugün veya yarın değil belki... Ama benim kalbim özgür olmaya susamış İranlı kadınların yanında...
Sokak röportajında bir İranlı abi vardı, biz dincilerden nefret ediyoruz, Türkiye İran'dan ders alsın diyordu... İran'ın uyanık, kandırılmamış, boyun eğmeyen insanları Atatürk'ün değerini biliyor, laikliğin değerini biliyor. Bugün değilse yarın, yarın değilse mutlaka bir gün kazanacaksınız...
Ben de hep diyorum. Ders alın İran'dan. Biz asla İran gibi olmayız diyenler çok. Öyle bir olursunuz ki, biz nasıl ne zaman bu hale geldik diye şaşıp kalırsınız. Boyun eğmeyin asla. İran'daki Türk milleti ayağa kalkmıyor. Onlar ayağa kalksa her şey çoktan bitmişti. Türklerin gücüne inanıyorum.
İslam adına her şey yapıyorlar mollalar. Herkesi inandırıyorlar hurafelerle. Ama milletimiz artık ayık. Kanmıyor. Ama Türkiye'de bunu yapmaya çalışıyorlar insanlara.
Zulüm ve baskıya boyun eğmeyen kadınları saygıyla selamlıyorum... Ben Mahsa bippp'nin ardından bir erkek olarak gözyaşı döktüm... Vicdanım kanadı... Mahsa'yı unutmayın... Lütfen... 😢