Gündem Sedat Peker konuşsun mu? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Taraflı tarafsız herkese bu soru... Herkes gibi o da konuşsun Ne konusacagi bağlı cevabım Konusmasin sözüne itibar etmiyorum Konuşturmzlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sedat Peker konuşsun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 889 cevap paylaştı. Çok bilmediğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum açıkçası çoğu şey saklanıyor diye hissediyorum bana göre delili ve belgesi olan her şey ülke insanları ile paylaşılmalı asla saklanmamalı ne olursa olsun! 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Nie konuşmasın konuşsun hepimizin bilmesi gereken ilginç ve önemli bilgilere sahip bence kendisi 0 0 Yorumla
iambesyocu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl seçime 2 hafta kala konuşması daha iyi, bizim millet çabuk unutuyor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Konuşmasın konuşsada bi şey olmaz konuşmasada bence öylesine birisi 0 0 Yorumla