2023 cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2023 cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanır?
Kemal Kılıçdaroğlu gelirse vay halimize İnce gelsin daha iyi düşüncesindeyim
@Ayatba21 Mevzu yamuk değil, taban tabana zıt 7 parti birleşiyor ve bu partiler daha 3 gün öncesine kadar bir birine atıp tutuyordu, ideolojilerine de bir bak ( Güçlendirilmiş parlamenter sistem Bölüngü: Atatürkçülük, Liberal demokrasi, Sosyal demokrasi, Pro-Avrupacılık, İslamcılık , Liberal muhafazakarlık, Avrupa şüpheciliği , Ekonomik liberalizm ) bu ideolojide ki partiler birleşip bir cumhurbaşkanı adayı seçiyor buraya kadar olur dedim hadi, yarın bir karar alınacağı zaman hepsi orta yolu bulabileceğini düşünüyor müsün gerçekten? daha aday seçerken bile bu kadar uzun sürdü ve aralarında anlaşmazlık çıktı. Ülkenin yararına olan bir karar alınacağı içlerinden birisi kabul etmediği zaman yine anlaşmazlık çıkacak. Geçmişte bu ülke kaç tane koalisyon gördü hiç birisi başaramadı bunların da başarabileceğini düşünmüyorum. Bu benim şahsi fikrim, ve ek olarak oyumu hiç birisi hak etmiyor, kim gelirse gelsin kendi cebini dolduracak bu değişmez Türk zihniyeti 'Devlete bi kapağı at da sonra rahatsın' olduğu sürece değişmez.
Kilicdarr
Cevap
2Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu gelecek. İki yıl sonrada İmamoğlu veya Mansur Yavaş'a birakacak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar