Evet arkadaşlar seçime daha yaklaşık 3 buçuk yıl var ancak son dönemlerde ki yönetim ülkenin iyice kötüye gittiğini gösteriyor! Öncelikle bu kanal İstanbul projesi kapsamında katarlıların kanal istanbul'un geçtiği güzergâhtan araziler alması bence tesadüf değil ve kanal İstanbul projesi istanbul'un iki tane içme suyu barajını devre dışı bırakması tehlikesi ıstanbul'un susuz kalması anlamına gelir... devam ediyorum adalet bakanının bir tarikat liderinin elini öpmesi türkiye'nin nasıl bir zihniyet tarafından yonetildiğinin açıkça göstergesidir. Ve bizim için terörle mücadele eden gazilerimizin emeklilik maaşlarının kesilmesi onların kazandığı paralara göz dikilmesi ülke ekonomisinin nasıl bir durumda olduğunu gösteriyor! Ülke ekonomisi kötü giderken o malûm bankanın kimleri kurtardığını hiç konuşmuyorum bile...
2023'te olacak cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanır?
Chp alcak ama insanlar erdoğandan nasıl nefret ediyosa şu an bir 20 yıl sonrarada chp den nefret edecek
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence bir ülkenin doğru yönetilmesi ve ilerlemesi için iki dönemden fazla aynı kişinin seçilmemesi lazım çünkü öyle olunca kişi kendini turkiye'nin sahibi gibi görüyor ve nasıl olsa her zaman ben başkan olacağım deyip ne yeni fikir üretiyor ne de çalışıyor! Beş yılda bir cumhurbaşkanı değiştirmek ve siyasetçilere o korkuyu vermek lazım ki her gelen başkan o baskıyla doğru dürüst çalışsın ve çok iyi çalışan bir başkan varsa o na ikinci dönem şansı verilsin ama 3. dönem kesinlikle olmasın! İşte ülke olarak bunu anladığımız gün türkiye ileriye gider... artı amerika ve çoğu ilerlemiş ülkede'de 2 dönemden fazla kimse başkanlık yapamıyor dolayısıyla bunun turkiyede'de yasalaştırılması gerekiyor!
Belli ki sizde turkiyenin gelişmemiş afrika ve arap ülkelerinde olduğu gibi başkanlığa gelip'te o koltuktan bir türlü kalkamayan bu zihniyetten bıktığınız anlamına geliyor...
En İyi Cevaplar