Yaşlılar ikna olmuyor
Onlar asla Erdoğan dan vazgecmeyecekler
Onlar asla Erdoğan dan vazgecmeyecekler
Son ekonomik zorluklar ile beraber hemen hemen her şeyde bir çok insanın düşüncesini değiştirdi üstüne asrın felaketi depremlerde gelince yaşanılan ve her gün görülen dramlar insanları artık farklı düşüncelere itti yani her şey olabilir ve 2023 yılı Türkiye'ye çok şeyler yaşatabilir...
Almanya bizi kıskanıyor, aya gideceğiz diye yaygara koparır yüz televizyonun 98 ni alıp reklam halkı kandırmak için yalan üstüne yalan söyleyenler depremden sonra deprem yerine bile gidemedi binlerce insan enkaz altında can verdi 40 gündür bir çadırı bile temin edemediler. Halk gerçek yüzlerini gördü aklı olan oy vermez wynı durum herkesin başına gelebilir uculmaya hava alanları geçilmeyen köprüler binlerce zırhlı makam araçları için karagöz paralarını bile harcayanlar depremde hasar gören konutları yine halkın sırtından ödeyecek. Yıllarca deprem için toplanan Vergiler bu bölgelerde binaların yenilenmesine kullanılmadı. Saçma imar adlarıyla binalara ek ağırlık yapan kaçak yapilar yapilmasaydı bu kadar çok insan ölmezdi olur dilemekkle helallik af edilmemelidir bunca insanın ölümüne neden olanlar derhal tarihin çöplüğüne gönderilmelidir
Herkesin görüşü kendisine. Belli yaşın üzerindeki insanların muhafazakar ( koruyucu, mevcut düzeni sürdürmeye yönelik ) tavır almaya gayret etmesi normal zira değişim o insanlar için risk ve bu riske katlanmayı göze almıyorlar. Benim ailemde de var bu tarz yaklaşım sahibi insanlar ve ben kendilerini bir muhalif olarak yine de memnuniyetle oy kullanmaya götüreceğim.
yaşlıyım. akp benden oy değil ancak **** alır. benim gibi düşünen yaşlı çok. gençler! umudunuzu yitirmeyin Allah'ın izniyle bu seçimde, gençlerle beraber elbirliğiyle onlara dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğiz. hayatımın son günü olduğunu bilsem yine de seçim günü sürüne sürüne sandığa giderim. genç olup sandığa koşmayana yazıklar olsun.
Burayı kullanabilecek kapasitedesin
Sen lütfen yanlış anlama
yaşlı isende normal bir yaşlı değilsin sen
Beyinleri kapanmış bir sürü yaşlı var
Cevap
10Cevap
Sadece yaşlılardan oy aldığını düşünenler çok ama çok yanılıyor 😃
Senin gibi yobaz gençlerde var tabi
Müslümanız diye yobaz mı olduk ikile
Bizde müslümanız
Heryerde siyaset görmekten bıktık yahu bırakın kim kime isterse oy versin herkese saygı duyun
Haklısın
Ulan koca çin bile başkanlarını değiştiriyor bizimkiler anca bundan başkası yönetemez kafasıyla ilerliyor
Kanki ben artık Akp ye oy falan vermem 2 3 seçimdir bıraktım
Zkuşağına güvendik onlarda da bi halt çıkmadı z kuşağı neredeyse yaşlanacak
Biliyorum, AKP kazanacak. (Akp seçmeni değilim)
nerden eminsin böyle
hapse girerim buna cevap verirsem sdşlfksd
iyi peki kalsın akkdksn Silivri soğuktur söyleme ahhaha
ya yaşlıları anlamıyom geldin gidiyon 2 günlük ömrün kalmış bırakda gençler seçsin cahiller
20 yıldır sadece yaşlıların oyuyla mı seçiliyor akp?
@Yamahamotocross evet çoğu onlarda?
Genç de var orta yaşlı da var türkiye zaten yaşlı nüfusu az bir ülke. Size göre akpliler sadece 60 70 yaşında ki amcalar ve teyzeler 20 yıldır
Ben 17 yaşında akpli de gördüm 16 yaşında akpli de gördüm
@Yamahamotocross Evet öyleler
Hahaha siz böyle sanmaya devam edin
@Yamahamotocross Erdoğan gitti ki hâla neyin kafası gitti gidiyor?
Aynen bay kemal varken nah gider
@Yamahamotocross Allah aşkına bir anketlere bak Erdoğan mı diyolar Kılıçdaroğlu mu? Ama durun o gün Ben bay kemal geliyorum diye arayacak. Hepinizde popiş olacaksınız. Atatürk zamanındaki Geleceğin pislikleri siz olsa gerek!
Anketleri ciddiye alacak kadar cahilsin muharrem ince aday olduğunda o da her ankette erdoğanın önündeydi
Bu karşı tarafa korku vermek için sallanan oranlar her seçimde erdoğanı geride gösteriyorlar ama her seçim erdoğan tokatlıyor
İstedikleri kadar ikna olmasınlar. Sonsuza kadar yaşayacak değiller.
Tecrübeye kulak verin o zaman
Onlar değil gençler belirleyici
Mezara kadar yollari var : D
Ne diyim mutlaka bir gün o yaşlılar yok olacak
Şu an oyu max %30-35
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?