HÜDA-PAR Cumhur ittifakına katılması ❌
HDP millet ittifakına katılması ❌
Düşünceleriniz de degiisklik meydama getirdi mi?
Ben artık bu iki grubada oy vermem diyebiliyor musunuz?
HÜDA-PAR Cumhur ittifakına katılması ❌
HDP millet ittifakına katılması ❌
Düşünceleriniz de degiisklik meydama getirdi mi?
Ben artık bu iki grubada oy vermem diyebiliyor musunuz?
Muharrem ince der susarim
Helal
Sonuna kadar mücadele muharrem ince'yi destekliyorum
Cevap
4Cevap
Hüdapar gecen secim dısardan destek verdi bircok İnternet sitesine baktım sosyal medya hesaplarını baktım telgram kanlarına baktım bir talebini görmedim olsada yapılacağı süpeli
boşverrr tek çare muharrem ince teröristler ile işimiz yok. adamların isteklerine bak . millet ve cumhur ittifakı berbat taraftalar bu sebeble Tek çare Muharrem İnce
Hüda par hiç sevmem
Nedense Kürt partileri sizi çok rahatsız ediyor
Kendinizden başkasına tahammulunuz yok
Merak etmeyin Kürtlerde size bayilmıyor
kardeşim isteklerine bir bak istersen. kürtlerin bize battığı yok , kardeeş olarak görürüz. AMA adamlar kalkar okk ile iş tutar lebaşı öcalana özgürlük ister , kürtçe ana dil olsun derse mesele orada patlar.
Diğer söylediklerine bir lafım yok ama Kürtçe zaten biz Kürtlerin anadili
Benim fikrim değişti. İnceden kilicdarogluna geçtim
yani hdp desetekçisi chp ye :D ya da hüda par ile iş yapan akp ye. :D ikiside teröristler ile iş yapıyor bu yüzden Tek çare Muharrem İnce
bize bizden biri lazım
Memlekwtçiydim zaten ama wrdoğanla kk kalırsa kkye veririm
Tek çare Muharrem İnce .
1. turda muharrem inceeye oy verelim geçemezse 2. turda kk ye ver
Öyle yapıcam
Kılıçdaroğlunun aday olmasıyla insanlaın çoğu Muharrem inceyi desteklemeye başladı. Ben de muhtemelen Muharrem İnceye vereceğim oyumu
Tek çare Muharrem İnce
Eskir bir Akp'li olarak ilk oyum İnce'ye
helal olsun kız
Muharrem İnce!
Tek çare Muharrem İnce
Cumhur ittifakı kazanacak
kazanması önemli değil maksat tarafımız belli olsun , zaten 1. turda oy dağılımı önemli yani kime verdiğin önemli değil. bu yüzden 1. tur inceye yüklenip 2. tura kalmasını yol açmamız lazım.
2. tura kalırsa net % 60-70 çok rahat görür. sebebi ise millet ittifaakının hepsi ona yüklenir. cumhur ap nıin de % 20 ksımı oraya geçer.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?