Haftalık mizah ve karikatür dergisi LeMan, Kızılay’ın Ahbap’a parayla çadır ve gıda satışı yapmasını kapağına taşıdı.
Kapakta, enkazda hayatta olan kişi olup olmadığını anlamak için sorulan “Sesimi duyan var mı?” sorusuna gönderme yapılarak, “Parası olan var mı?” ifadeleri yer aldı.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlamıyorlar, anlamamaya geliyorlar. Başka uzaklara gerek yok, Yunanistan da tren kazası oldu, bakan benim sorumluluğum dedi ve istifa etti. Bizde yüzsüzce hala aynı koltukta oturuyorlar ve istifasını isteyen de yok. İnsanlar ellerindeki çadır ve battaniyeleri iyi niyetle yolladi, Kızılay depolarında çadırlar varken!!! Hakaret olacağı için bir şey diyemiyorum fazla ama şu kadarını söyleyeyim ki, herseye rağmen bu hükumete oy atacaklar depremde enkazda kalan herkesin üstüne kanlı elleriyle toprak atmış olacaktır.
Aklı olmayan bir insana, iyi insan denilemez. İyi ve kaliteli olmak, iyi akıl ve kalbin, bir arada olmasıyla olur. Birisi eksik olursa, olmaz. O yüzden özünde çok iyi kalpli de olsa, abtal insanlara iyi gözle bakamıyorum.
göçen taşınan zengin deprem zedelerin işini yapıyorum acındırıyorlar kendirileri ni küfür etmicem asıl depremzedelerin gtünü yıkamaya suyu yok büyük şehirlere zenginler göçüyor. siyasal islamclar parayı sever müslüman adam siyaseti sevmez bunların ibadeti ticaret için kime acıyacaz kime saplayacaz bilemedik adam salonuna kavurma konserve yağ ne varsa zulalamış daha evi yıkılmamış korkmuşta gelmiş ordaki evinide sağlam diye kiraya saplar geçer ne bileyim ya hakediyozmu bilemedim. doğu perincek devlet bahçeli pkk feministler bu malum ala gvt alayı vatan haini
Hayatın gerçeği 💁
Ağır olmuş ama iyi ki olmuş. Bazen ağır olmalı ki, vicdan uyanmalı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!