Gündem İstanbul'da deprem ile ilgili çok fazla iddia var özellikle Mart ayında en çok hangi günü duydunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bişey bilenn İstanbul'da deprem ile ilgili çok fazla iddia var özellikle Mart ayında en çok hangi günü duydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl 14 Mart dillendiriliyor. Ama çağırmamak lazım bu tür şeyleri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet onu cübbeli demiş galiba siz kimden duydunuz Yorumla olricizmir +1 yıl Cüppeliden duydum ben de Yorumla Soran +1 yıl O adamın çok müridi var hem de çok şarlatan falan diyeni de ben de ne düşüneceğimi şaşırdım Yorumla olricizmir +1 yıl Ben de anlamadım vallahi Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Depremin günü tahmin edilemez ama er ya da geç bir tehlike var 0 0 Yorumla
Moonfalll Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bu tarz duyumlara itibar etmemek gerekiyor. Deprem daha önceden bilinemez. Sadece fay hatlarına göre tahminlerde bulunulur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
14 Mart dillendiriliyor. Ama çağırmamak lazım bu tür şeyleri
Evet onu cübbeli demiş galiba siz kimden duydunuz
Cüppeliden duydum ben de
O adamın çok müridi var hem de çok şarlatan falan diyeni de ben de ne düşüneceğimi şaşırdım
Ben de anlamadım vallahi
Depremin günü tahmin edilemez ama er ya da geç bir tehlike var
Bu tarz duyumlara itibar etmemek gerekiyor. Deprem daha önceden bilinemez. Sadece fay hatlarına göre tahminlerde bulunulur.
Olsun da geberim