AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu zamana kadar akp ye verdim artık oy yok akp ye... Kemal Kılıçdaroğluna vericez...
Kemal amca gelirse faizler roket gibi çıkacak ihracat düşecek ekonomi kötünün kötüsü olacak
Böyle mi kandırıyorlar şimdi de 🤣🤣
@crazy-_-man kandırmaya gerek yok geçmiş sol partilerin yaptıklarını bak görürsün geçmişte bir ayakkabı ile okulu bitirdiğim dönemleri bilirim ben Hadi söylesin fazileri yukseltmicez desin borsayı güven versin para daha çok kazanalım diyemez o yürek yok
Yaşin 50 değilse yalan söylüyorsun... Sen ozamanlari yasamamissin belliki. Araştırdım ben sende iyice araştır. Bir memur işçi tazmnitayli çok rahat ev alabiliyordu araba alabiliyordu. Bir aylık çalışma ücretiyle kactane çeyrek alıyorlarmış şimdi kaçtane alıyorlar büyüklerine sor anlatsın sana. Alım gücü eskiye göre şu an yerlerde. 8.500 asgari ucret minimum ev kirası 5000 TL sana göre kalan 3.500 TL ile güllük gülistanlık geçim sağlanıyorsa sen güllük gülistanlık yaşa 🤣🤣
Faizler şu an düşük mü 🤣🤣 merkez bankası bankalara yüzde 8.5 den veriyor parayı sen bankaya git bakalım yüzde kaçtan kredi verecek sana. Ona da gerek yok bak nete yaz bankalar yüzde kaç faiz veriyor yatırılan paraya. Yüzde 25 30 faiz veriyor bankalar hayırdır hani faiz yüzde 8.5 di?
Kemal Kılıçdaroğlunun adaylığı açıklaninca borsada degerlenme oldu görmemissin belli ki. Ayrıca faizi indiririm artiririm demek Cumhurbaşkanına düşmez. Bu yüzden zaten bağımsız merkez bankası yönetimi olusturucaz diyorlar bu bile piyasaya güven verir. Ekonomiyi düzeltmek için iki yol var bağımsız merkez bankası yönetimi ve liyakatli kadrolar, ikincisi ülkede adalet olacak... Bunlar olmadan ekonomi hiçbirzaman düzelmez...
@crazy-_-man 🤣🤣🤣 Babam memur ben de memur çocuğu idim 🤣🤣 okul başlar bir ayakkabı alırdık okul biterdi diğer hukkemtler var iken bankadan kredi çekmeye bile korkardı yatırım yapmak için çok iyi bilirim yasamiz biri olarak onların döneminde evimizi bile yoktu Recep Tayyip Erdoğan döneminde korkmadan kredi çekip rahatça yatırım yapıyoruz evet diğer hukkemetler borsa kumar yeri degerken bu hukkmet borsamizi güvenin yatırım yapın diyor aradaki fark bu para kazanmak isteyen her türlü kazanır
Hani nerede değerlendi 🤣🤣🤣🤣 varlık fonları alış yaptı şirketler geri alım yapıyor depremden dolayı yatırımcıyı korumak için 🤣🤣🤣
Baban memursa emekli olunca aldığı tazminatla bir yerine iki ev alacak sanırım 🤣🤣🤣 çünkü eskiden iyiyse ozaman bir ev alınırken şimdi daha fazlasını alamiyorsan iyi demen zaten kendini kandırdıgini gösterir. Diğer hükümet dediğin hangisi kimleri gördün?
@crazy-_-man memur anca kendini yeter aldığı para 20k filan ne 20k ile ne olur ki yatırım yapmadan olmaz gittim genç girişimci kredisi çektim çiftlik kurdum gidip de babam gibi memur olmadım
Şu soruma cevap ver ki. Eskiden memurlar emekli olunca aldıkları tazminatla ev alabiliyordu şimdi alabilir mi? Senin baban 30 yıllık memur en az peki yeni memurlar 13-15 falan alıyor. Peki İstanbul gibi yerde 8 10 bin TL ye ev tutup nasıl hayat yaşayacak? Çok para almak değil önemli olan alım gucunun yüksek olması.
Ben 2020 subatinda 320 bin TL ye ev aldım. şu an aynı ev 2 milyon TL. Peki iyi olan bir ekonomide 3 yılda yüzde 600 artış olması normal mi?
Çiftlik kurmuşsun çok güzel üretim yapan herkes ülkesine en büyük katkı sunandir. Daha bu sabah okudum kesim fiyatları yüzde 30 artmış ve kıymanın kilosu 300 TL ye dayanmış... Bir üretici olarak bu fiyatlar normal mi asgari ücretli memur rahat et alabilir mi?
@crazy-_-man altın ve kıymetli madenler tek bizim ülkede mi yükseliyor iyi bak Avrupa'da arttı zamanla kıymetli madenler sonra ev gelince en basit örnek abd diyelim orada ki ev fiyatları cok mu dusuk o yüzden milyonlarca insan sokakta yaşıyor en borçlu devlet abd
@crazy-_-man kurallık var o yüzden ürünler olmuyor bir şeyin kıymetini bilmemesi için pahalı olması lazım et şu anda bile daha ucuz ucuz iken bol bol et ye
Kasaplarda bugün 20 liracik daha zam geldi 😋
İşte ordaki artış yüzde 5 lerde oluyor ama TL nin çok düşük değerde olmasından kaynaklı 5×18.90 kadar etki ediyor... Avrupa da Amerika enslayon yüzde 8 lerde bizim ülkede yüzde 200 lerde...
Zam gelmesi hoşuna gitmiş belli ki 🤣🤣 ama insanların alım gucunu dusunmedigin için mutlu ediyor bu durum seni sanırım...
@crazy-_-man ben bu hükumeti destekliyorum yatirimlarimin zarar gelmesini istemiyorum
@crazy-_-man ve büyük şirketler de aynı benim gibi düşünüyor
İstediğin kişiyi destekleyebilirsin bunun senin kararin ama ekonomi iyi demek kendini kandirmaktir...
@crazy-_-man ediyor tabi alım gücü olmasa zam gelmez talep var ki yükseliyor
Demek ki neymiş sadece kendini düşünüyorsun başkası umrunda değil. Et yükselsin hoşuna gider asgari ücretli et almış alamamış umrunda değil...
@crazy-_-man kendimi de kandirmiyorum gayet iyi amcam hiç olmadığı kadar yurt dışından sipariş alıyor kepçe için eskiden kapı kapı dolaşıyordu kepçe satmak için şimdi fiyat bu işine geliyorsa al diyor ve kepçe yetistiremiyor yurt dışına
Sana göre asgari ücretle çalışan emekli olan 13 15 bine çalışanın alım gücü var diyorsan sana bir şey anlatılmaz zaten.
@crazy-_-man talep var ki o yüzden yükseliyor diyorum olmasa nasıl yükselecek kim alacak satılmayan malın fiyatı yükselir mi yukselmez
Senin gibiler değil zaten ezilen emekçi kesim bu duzeni değiştirecek... Doların artması zaten zengine yarar fakiri daha fakir yapar.
@crazy-_-man var tabi olmaz mi gayet var
Dolar niye yükseliyor?
@crazy-_-man 1 dolar bile dolarım yok altımda yok altını hiç bir zaman yatırım aracı olarak gormedim borsada dolar bazında bedava kalmış hisseler var mış gibi alacaksın hisseye üzerini yatacaksın
Dolar niye artıyor?
@crazy-_-man abd faiz artırması ve dünyadaki parasını geri toplaması nedeni ile
Sadece bundan mi? Peki Bulgarların parası bizim TL yi nasıl 9 a katladı?
Onlarda faiz artırdı ozaman ve paralarını çekti bizim TL yi 9 u katladı öyle mi diyorsun?
İnce kazanmalı
imkansız
Umarım kazanır
Bence kesin kazanır.