Güncellemeler
+1 yıl
Kaybedeceğine demeyeyim de gideceğine diyeyim aslında daha doğru olur
Şu anki şartlarda kazanması gibi bir ley mümkün görünmüyor ama neden bilmiyorum bu adam bir şey yapacak gibi geliyor yine. Bu da daha bir çok üzüyor. Gerçekten umutlu bir gençtim ama benden bunu da çaldılar , çaldıkları diğer bir çok şey gibi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü kafanda genel bir algı var nasıl olsa herkes ona oy verir falan
O da var ama nedense iç savaş falan çıkarabilecek gibi geliyor ve daha bir çok şey işte ve bu üzüyor ister istemez
Muhalefet cahil mi diyosun hiç bir şey yapamaz mı diyosun yani e yanında ekrem ve mansur var buda mı güven vermiyo
Yok ben kendi adıma değil ki ben zaten onlara oy vericem de bu adam o koltuğu kolay kolay bırakmayacak gibi nedense
Demokrasi var bakalım hayırlısı
Yok bee sözde demokrasi o
Bakalım
Çünkü inanilmayacak kadar guzel bisey olqcak bu.. ama merak etme tıpış tıpış hemde😀
Bilmiyorum ya savaş çıkaracak ya da erteleyip seçimi bir şeyler edecek gibi geliyor
Yok yok merak etme tereyagindan kil ceker gibi olacak. Milleti korkutuyirlar ama hicbisey yapamaz
Öyle diyorsun da ben bu adamdan her şeyi beklerim açık ve net. Şu an hala yönetim tamamiyle onda ve nedense fazla erken seviniyoruz gibi geliyor. Keşke bir gece ansızın çekse gitse artık ama nerdeeee. Zaten seçimi kaybederse kaçması gerekecek mecburen ama işte o bir yolunu bulmuştur bence. Zaten iç savaş çıkarmaya da çalışıyor bu belli ama umarım olmaz. Olan millete olur çünkü
Aslinda gidince ulkenin ne hale getirildiginasil o zaman ortaya cikacakm simdi hersey gizli sakli. Ama. ulkeyr yaptiklari ortaya cikimca durumumu cok daha vahim olacak. O yuzden secime kadar olan surenin degerini bilelim. Ha peki o kazanirsa bi sekilde xersen o zaman zaten bittik. Bi video var o senaryoyla ilgili dur atiyorum😀
twitter.com/.../1631350434400010240
Ya zaten kaybederse mecbur kaçması gerekiyor yani elbet her şey ortaya çıkacak ki bence Katar'a gider %90 malum tanıdıkları çok orada seviyorlar. Kazanacağını ben normal şartlarda asla sanmıyorum ama elbette monarşi ile yönetiliyoruz belli olmaz...
Ergen beyinli veletler sizi. Bir halt biliyormuş gibi yorum yapıyorsunuz birde. Siz kimsiniz lan üçkağıtçılar? Reise kurban olun
@cake__ Ergen diyen adama bak sen ayrıca akıl yaşta değil baştadır bunu bir bil de sen. Sen kurban olabilirsin bak bizim için sakıncası yoktur
İnanma zaten üzülürsün 😂
Normal şartlarda imkansız
Rüya gibi geliyor değil mi 😄
Evet ve nedense her an bir şey olacak gibi düşünüyorum ya seçim ertelenecek ya savaş çıkacak falan gibi ki emin gibiyim nedense
Yok öyle bir dünya seçim tarihi açıklanacak yarın ve kesinleşecek seçimle geldiler seçimle gidecekler.
Bak işte bu dediğine o kadar çok inanmak istiyorum ki anlatamam ama işte halan tüm yetkiler onda bunu da unutmayın
Çünkü kazanacak. Oturun ağlayın
Yok normal şartlarda işte