Hatayda yaşıyoruz, artık burada durmak istemiyoruz. Evimizin değeri 1 Milyon 100 Bin TL. Bu bütçeyle Ankaradan daire alma şansımız var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Hatayda yaşıyoruz, artık burada durmak istemiyoruz. Evimizin değeri 1 Milyon 100 Bin TL. Bu bütçeyle Ankaradan daire alma şansımız var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deprem yönünden Ankarayı güvenli görüyorsan yanılıyorsun Ankara'da da aktif fay hattı ortaya çıktı. Ankara'da da 7 üzerinde deprem bekleniyor
İehrinizi terketmeyin. Kocaelide biz de yaşadık depremi ama terk etmedik
Ben artık bu şehirde yaşamak istemiyorum aynı cümleyi herkes kuruyor ama ben kafamda bitirdim burayı. Zaten iş olanağı olmayan bir yer. Doğdum doğalı da sevmiyordum hiç bir zaman sevmedim. Benim sorumla ilgili yardımcı olamaz mısınız
Ankaranın kötü yerinden alırsınız anca o paraya. Kekoların olduğu yerden. Madem öyle kocaeli'ye gelin. 2 tane denizi var. Karadeniz ve Marmara. Güzel sahilleri var. İş olanağı sanayi en gelişmiş illerden. İstanbula komşu. Hızla gelişiyor. Kocaeli depremi 99da olduğu için uzun yıllar daha burada deprem beklenmiyor. İstanbul depreminden etkilenebilir ama yeni evleri yıkacağını sanmıyorum. Marmara denizindeki depremin beklendiği yer ile İzmit arasında mesafe bayağı var
Evet Kocaeli'de güzel ama orada hiç kimsemiz yok Ankara'da amcamlar var kuzenler var zaten çok seviyorum onları hem aynı şehirde olmuş oluruz. Bu Keçiören Mamak vs buralar kötü semtler mi peki.
Mamak falan kara kara keko dolu yerler. Ankara'da teyzemler halamlar falan oturuyor. Sevemedim bir türlü deniz olmayan şehirde yapamam zaten. Arada bir sahil havası almak ruhuma iyi geliyor.
Ben ankarayı önermem. Önereceğim şehirler Kocaeli ve Bursa olur. İkisi de şu an Türkiye'nin en hızla gelişen ve sanayisi çok gelişmiş şehirler. Kocaeli izmitten ise kopamam.
Hataydada sahil yoktu sadece İskenderun ilçesi var oranın sahili vardi ama ben zaten sahil sevmiyorum ya. Hayatımda bir defa gittim öyle ilgimi pek çekmiyor. Evet Mamak Keçiören gibi yerler kekolarin yeriymiş araştırdım. Bakalım artık çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Ankara 'yı bilmiyorum ama İzmir'de mümkün değil
https://www.hizliresim.com/clsjzo4
O ilandakilerin hepsi sahte buna emin ol ben çok gittim dolaştım tek tek öyle bir daire yok diyorlar oturma raporu yok diyorlar bina kayık diyorlar sadece gel gel yapiyorlar onların hepsi sahte