Gündem Sosyal medyalar hangi partiyi destekliyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Katiliyormusunuz😂😂 Instagram Muharrem İnce Facebook Recep Tayyip Erdoğan Twitter Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sosyal medyalar hangi partiyi destekliyor? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Twittercıyım ama maarrem bastım. Twitter'da ince ve kk kapışıyor bence ya hep öyle gördüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sosyal medyada yoğun bir aktrol ordusu var, onlarda saray yönetimini ve sarayın projesi olan muharremi destekliyor ama halk Kılıçdaroğlu diyor 0 0 Yorumla
meftunbirşahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erdoğan kazanacaktır.. İstibdat için yaşa, öl 1 11 Yorumla Modelyaz +1 yıl Modumu düşürdün... Seni daha liberal bilirdim Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl @Modelyaz Liberal falan değilim. Saltanatçıyım ve İmparatorluk sistemine itaat ediyorum. Yorumla Modelyaz +1 yıl Hâlbuki cokta iyi biriydin... Goruslerin ne yazikki mağaradan kalma doğrular Yorumla Modelyaz +1 yıl Bunu hakaret gibi alhilamamani tavsiye ederim Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl @Modelyaz sen demokrat ve modern ol bu beni bağlamıyor. Ben Atalarım gibi barbarım Yorumla Modelyaz +1 yıl Anlıyorum... Umarım bir gün gözünü açacaksın Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl @Modelyaz Benim dünya görüşüm ve kafa yapım bu adamın ki ile aynıdır https://youtu.be/BcWT_CR7tOg Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl @Modelyaz cumhuriyete ve onun kurucusu olan şahsa karşıyım ve sevmiyorum Yorumla Modelyaz +1 yıl Wow 😲 Yorumla Modelyaz +1 yıl Mümkünse bir daha konuşmayalım teşekkürler Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl @Modelyaz Korku salar ulu Türk İmparatorluğu ülkümüz Ve gün gelecek elbet yıkılacak M Kemalin heykelleri.. Yorumla
Sa7uk Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Erdoğandan başkasına oy veren vatan hainidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Twittercıyım ama maarrem bastım. Twitter'da ince ve kk kapışıyor bence ya hep öyle gördüm
Sosyal medyada yoğun bir aktrol ordusu var, onlarda saray yönetimini ve sarayın projesi olan muharremi destekliyor ama halk Kılıçdaroğlu diyor
Erdoğan kazanacaktır.. İstibdat için yaşa, öl
Modumu düşürdün... Seni daha liberal bilirdim
@Modelyaz Liberal falan değilim. Saltanatçıyım ve İmparatorluk sistemine itaat ediyorum.
Hâlbuki cokta iyi biriydin... Goruslerin ne yazikki mağaradan kalma doğrular
Bunu hakaret gibi alhilamamani tavsiye ederim
@Modelyaz sen demokrat ve modern ol bu beni bağlamıyor. Ben Atalarım gibi barbarım
Anlıyorum... Umarım bir gün gözünü açacaksın
@Modelyaz Benim dünya görüşüm ve kafa yapım bu adamın ki ile aynıdır https://youtu.be/BcWT_CR7tOg
@Modelyaz cumhuriyete ve onun kurucusu olan şahsa karşıyım ve sevmiyorum
Wow 😲
Mümkünse bir daha konuşmayalım teşekkürler
@Modelyaz Korku salar ulu Türk İmparatorluğu ülkümüz
Ve gün gelecek elbet yıkılacak M Kemalin heykelleri..
Erdoğandan başkasına oy veren vatan hainidir.
Tinder Serenay Yellowstone
bu ne booktan bi anket
Evet face de demode zaten. 😕
AK PARTİ
Oylar Recep Tayyip Erdoğan a
ööööö çok komik dimi