Gündem Hatayda 4.1 siddetinde deprem olmuş iyimisiniz? sudem23 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yine sallandik geçmis olsun hisseden var mı nerden Güncellemeler+1 yıl Arkadaslae ben hissetmedim Hatayda 4.1 siddetinde deprem olmuş iyimisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun orada olmadığım için hissetmedim 0 1 Yorumla sudem23 +1 yıl Bende hissetmedim haberler duydum
Tkzmkz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 4 ile sallandırmaz hissetilmez çevre komşu iller 0 5 Yorumla sudem23 +1 yıl Valla duzce depreminde eskisehirden hissettik dolabim ustume yıkılcak gibi oldu oda 4 siddetindeydi. Bazi depremler hissediliyo ya bunu bende hissetmedim Yorumla Tkzmkz +1 yıl Onlar 1-2 noktadır olacak o kadar Yorumla Tkzmkz +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun ya Yorumla sudem23 +1 yıl Eskisehie Yorumla Tkzmkz +1 yıl orada bir şey yok Yorumla
ByGüvenlikGörevlisi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende hataydayım. Iyiyiz çok sükur sen iyimisin 0 2 Yorumla sudem23 +1 yıl Ben depremi hissetmedim yakinindada deyilim sizi merak ettigim icin attim soruyu Yorumla ByGüvenlikGörevlisi +1 yıl Iyiyiz cok sukur. yagmur dolu firtina bunlarla ugrasiyoruz simdide Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun nerdesin 0 2 Yorumla sudem23 +1 yıl Ben hissetmedim Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Hm ben yakınsın sandm Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 372 cevap paylaştı. Uzun süre durmayacak sanırım bu depremler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun orada olmadığım için hissetmedim
Bende hissetmedim haberler duydum
4 ile sallandırmaz hissetilmez çevre komşu iller
Valla duzce depreminde eskisehirden hissettik dolabim ustume yıkılcak gibi oldu oda 4 siddetindeydi. Bazi depremler hissediliyo ya bunu bende hissetmedim
Onlar 1-2 noktadır olacak o kadar
Sen nerde yaşıyorsun ya
Eskisehie
orada bir şey yok
Bende hataydayım. Iyiyiz çok sükur sen iyimisin
Ben depremi hissetmedim yakinindada deyilim sizi merak ettigim icin attim soruyu
Iyiyiz cok sukur. yagmur dolu firtina bunlarla ugrasiyoruz simdide
Geçmiş olsun nerdesin
Ben hissetmedim
Hm ben yakınsın sandm
Bu gidişle hatay silinecek heralde
Uzun süre durmayacak sanırım bu depremler
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Gecmis olsun