Günlerdir millet ittifakının adayı konuşuluyor ama 360 çoğunluk olmaz ise cumhur ittifakının adayı kim olacak?
Anayasamız var...
Günlerdir millet ittifakının adayı konuşuluyor ama 360 çoğunluk olmaz ise cumhur ittifakının adayı kim olacak?
Anayasamız var...
Adamlar seçim 14 Mayıs adayımız da Erdoğan diye söyleyip anayasayuı hiçe sayacaklarını söylediler zaten . Daha sonra bunların sözüm ona Adalet (!) Bakanı Bekir Bozdağ'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Erdoğan'ın ilk seçimi olacak diye kılıf uydurmaya çalıştı ve konu onlar adına kapandı ama millet bunu yer mi yemez. Anayasayı hiçe sayıp aday olsa dahi eğer kazanamazsa seçimden sonra bir yaptırımı olacaktır bunun.
Beklediğim yorum 👍👍
Aklın yolu bir işte doğru olan bu çünkü
Evet öyle ama bu akıllı muhalefet bu işi gidip mecliste kabul eder
Sera Kadigil kürsüden basbas bağırıyor tekrar aday olamaz diye kadında hukukçu sonuçta ama ben ana muhalefet partisinin ve ortaklarının bu konu hakkında ciddi bir çıkışını göremedim henüz. Eger ki kabul ederlerse kumar oynamış olurlar ki kazanmaktan başka şansları da yok bu durumda çünkü ancak kazanirlarsa edoğan anayasayı ihlal etti diye yaptırım uygulayabilirler onun dışında bir senaryoyu düşünmek dahi istemiyorum.
Onun dışındaki senaryo zaten anahtarı teslim etmektir, bir daha seçim filan o işlere hiç gerek kalmaz.. Bir ülkede iktidar ve ana muhalefet 20 yıldır aynıysa bunlar el ele kol kola demektir, bak böyle bir tarihi fırsatta bile adaya bak maddelere bak...
Danışıklı dövüş olduğu bazen aklıma gelmiyor değil ama daha sonra olamaz bir yerden patlak verirdi bu durum diyorum. O kadar bedbah bir haldeyiz ki Erdoğan'ın karşısında kim olsa ona oyumuzu vercwk kıvama getirdiler bizi seçme hakkımız kısmen elimizden alındi bu iş mecburiyete dönüştü maalesef. Ama ben inanmak istediğim içindir belki bilmiuorum da millet ittifakına güvenmek istiyorum. Zaten bu seçim de kaybedilirse (ki ben bir şekilde kazanacağımıza inanıyorum) o zaman ulkecek cahiliye donemine doğru uçuşa geçeriz ki bu gelişmekte olan bir ülke için cinayettir. O yüzden bu seçim ölüm kalım seçimi olarak lanse ediliyor.
Gerçektende öyle bir seçim artık sinir stres tavan gelecek öngörüsü sıfır. Yandaşlar zengin biz orta hal devam ediyoruz. Mülteci sorunu başka bir yandan yani saatlerce konuşulacak konular.. Benimde temennim millet ittifakinin kazanması ama içime bir türlü önümüze zorla dayatılan aday ve ittifaki kabullenmekte zorlanıyorum.. Atatürkçü Türkçü bir birey olarak sesimizi duymazliktan geliyorlar. Bende güvenmek istiyorum
Orta direk yok ki herkes fasfakir. Ülkenin yarısından fazlası asgari ücretli ve açlık sınırı asgari ucretin üstünde. Aslında içinde yaşamasak komik bir ülke burası 😄 CHP Atatürk'ün partisi son zamanlarda bir parça bu çizgiden uzaklastiklarini düşünsem de işte dayatılan bir aday var orta da ve malum şahsa vermektense Kılıçdaroğluna vermeyi binlerce kez yeğlerim. Hakkımızda hayırlısı.
Evet başka bir ülkede yaşanmayacak şeyler burada yaşanıyor ((: orta direk oldu fakir ve fakirin bir tık üstü. İlk tur da belki ümit ozdag veya muharrem inceye veririm ama 2. tur kilicdaroglu mecbur. Hayırlısı bakalım gündeme dair güzel sohbet icin teşekkür eder iyi akşamlar dilerim
Oyları bölmeyelim bence ilk turda bitirelim bu işi😄 bende teşekkür ederim iyi geceler ✨
Seçim yaklaşsin eğer ki ilk turda kazanma ihtimali artarsa ilk turda oy veririm söz 😁
Teşekkür ediyorum ✨
Muharrem ince belki ittifaka katılabilir ((:
Rica ederim
Olacağına bakın 😄
😁
😅
Umarım akp kaybeder de
Cevap
2Cevap
Anayasayı delerse Recep Tayyip Erdoğan olur ama olmazsa Selçuk bayraktar olur
Anayasayı delenide bir gün delerler
Şakamısın taş gibi RTE
E anayasaya aykırılık filan? ((:
Uydurma şeyler onlar. kardeşim Sabih de geberdi, yeni sihirbazlar lazım bunişler için
Anayasa mi uydurma?
Anayasa değil, anayasaya uymuyor demek uydurma. RTE nin karşısına çıkacak g.. ö tleri olmadığı için, RTE nin kazanacağını bildikleri için uydurma yorumlarla RTE yi refüze etmeye çalışıyor abd uşakları
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar