Erdoğan hazretleri koronavirüs bitmedi ama bitti gibi alıştırıyor bizi amacı ne bu değerli hazretleri efendimizin binlerce korona hastası içimiz de dolaşıyor sağlıkta iyi olmak koronavirüs, ü saklamak mı oluyor?
Erdoğan hazretleri koronavirüs bitmedi ama bitti gibi alıştırıyor, koronavirüs neden saklanıyor?
Çoğu ülkede önlemler devam ediyor ama bizimki birilerini taklit etmeyi çok iyi biliyor o birileri de belli Avrupa kıtası onlar ne yapsa bizim ki de aynı şekilde ona ne diyeceksin
Avrupa gibi srefsz olacağız yani onumu diyorsun Kimseyi örnek almayacaksın Allahı biliyorsan edebinle yaşayacaksın sahtekarlık yapmayacaksın insanları düşüneceksin
Korona olmayan mı kaldı tonlarca hasta var bu tehlikeli ölümcül hastalığı neden arka plana atmaya çalışıyorlar ben sorarım bunun hesabını bu ülke vatandaşıysam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir şeyi düzgün yapamıyorlar ki
liyakat yok mng sağlık bakanlığı menzilcilerin elinde kodumn gavalcıları bütün kurumları çifliğe dönmüş
Aşını ol
Maskeni tak
Mesafeye dikkat et
Temizliğe önem ver kendini koru
rte neyi düzgün yaptı ki bu zaman kadar ülkeyi çok iyi sömürdü orası ayrı
Siyasetle alakam yok ama rte ne alaka knk
O kaldırdı maskeyi o ne derse sağlık bakanı onu yapıyor çünkü
Bi bizin ülkede değil ki durum
Çoğu ülkede önlemler devam ediyor ama bizimki birilerini taklit etmeyi çok iyi biliyor o birileri de belli Avrupa kıtası onlar ne yapsa bizim ki de aynı şekilde ona ne diyeceksin
Günlük vaka 10 bin iken bir anda ortadan kaybolan daha haberi yapılmayan virüs ne oldu bir anda
Avrupayı örnek alalım ya arapları örnek almaktan iyidir. Ben de hasta oldum ve belirtiler koronada yaşadığım belirtilere benziyor ...
Avrupa gibi srefsz olacağız yani onumu diyorsun Kimseyi örnek almayacaksın Allahı biliyorsan edebinle yaşayacaksın sahtekarlık yapmayacaksın insanları düşüneceksin
Korona olmayan mı kaldı tonlarca hasta var bu tehlikeli ölümcül hastalığı neden arka plana atmaya çalışıyorlar ben sorarım bunun hesabını bu ülke vatandaşıysam
Bunlar kişinin kendi özellikleri devletin değil :((
Nasıl değil maske takmayın artık kafanıza göre takılın diyen kimdi daha dün iyi izle haberleri