Gündem Konteyner kentte yaşamak ister misiniz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yalnız yaşayaksınız. Ben isterim önüne de arabamı parkederim. Evet isterim Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl bvbnmvb Güncellemeler+1 yıl nbnmbnmb Konteyner kentte yaşamak ister misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. İsterdim evet 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hayr kalsn tek yasayamam ben zaten 1 0 Yorumla
lovemyselfmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Ben minimalist olduğum için herhalde. Arabamda 2004 clio sedan zaten Yorumla
carpediemmi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Allah akıl fikir versin 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Niye Amerika'da insanlar yaşıyor. Onların ki karavan kent ama. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsterdim evet
Hayr kalsn tek yasayamam ben zaten
Hayır
Ben minimalist olduğum için herhalde. Arabamda 2004 clio sedan zaten
Allah akıl fikir versin
Niye Amerika'da insanlar yaşıyor. Onların ki karavan kent ama.