Gündem Deprem unutuldu mu? imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mıllet olarak yasanan olumsuzlukları cabuk unutmuyor muyuz.. Corona yangın sel sımdıde deprem cok cabuk unutan bir mıletmıyız Güncellemeler+1 yıl Güncell Deprem unutuldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl kimse başına gelmeden bilemez bu afetin büyüklüğünü 0 4 Yorumla imkansiz53 +1 yıl Depremzedemısın? Yorumla matematikçibayannn +1 yıl evet Yorumla imkansiz53 +1 yıl Rabbım yardımcınız olsun zor bır durum Yorumla matematikçibayannn +1 yıl amin inşallah Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ne yazık ki insanoğlu işte maalesef ki ateş düştüğü yeri yaktı yine, normal hayata normalleştirmeye çabuk dönüldü sosyal medyada gördüğüm kadarıyla... 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşamayanlar unuttu ama yaşayanlar o felaketi etkisi durur akıllar da 0 0 Yorumla
Yıkılmayanenkaz Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Gaziantepteyim e-devletten belki yardim verilir diye kontrol yaptım afetzede değilsiniz dedi. Deprem olmamışki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kimse başına gelmeden bilemez bu afetin büyüklüğünü
Depremzedemısın?
evet
Rabbım yardımcınız olsun zor bır durum
amin inşallah
Ne yazık ki insanoğlu işte maalesef ki ateş düştüğü yeri yaktı yine, normal hayata normalleştirmeye çabuk dönüldü sosyal medyada gördüğüm kadarıyla...
Yaşamayanlar unuttu ama yaşayanlar o felaketi etkisi durur akıllar da
Gaziantepteyim e-devletten belki yardim verilir diye kontrol yaptım afetzede değilsiniz dedi. Deprem olmamışki
Sence unutmasak böyle olurmuydu
Maalesef öyle oldu