Deprem süreci ve paylaşımları hemen hemen bitti gibi bir şey. Sizce daha erken miydi yoksa fazlaca uzamış mıydı?
Daha erkendi 😏
Bu kadar yeterliydi 🤯
Fikrim yok 🤔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Deprem süreci ve paylaşımları hemen hemen bitti gibi bir şey. Sizce daha erken miydi yoksa fazlaca uzamış mıydı?
Bu yaşananları unutmak insanlık suçudur ama ben enkazdan çıktım ve uyku uyuyamıyorum enkazdan çıktım çıkmasına ama piskolojim orada kaldı sadece fiziksel olarak çıktım ve her enkaz veyahut deprem videosu gördüğümde kalp atışlarım hızlanıyor kötü oluyorum paylaşımların bitmesi benim için bu konuda iyi oldu
Enkazdan çıkan birinin yorumu önemli.
Aynı şekilde mümkün olduğnca uzak kal, tetiklenmesin olabildiğince.
Yaşadıkların sebebiyle uyku sorunu normal, bitki çayları az da olsa rahatlatabilir ya da vücudunu çok yorman.
Tabi ki psikolojik etkisi sürecek maalesef...
Dediklerinizi denedim zaten dün gece 4 te ilk defa uykum geldi ve yatmaya çalıştım ve tam hafiften dalmaya başladım durduğum yerde yataktan fırladım nefese nefese kaldım kalbim göğsümden fırlayacak gibiydi ve sonrasında kendim sallandığımı sandım ama deprem falan olmadı psikolojik ve zaten sorunumu detaylı olarak anlattım profilime de var bakmak istersen
Okudum, normalde sağlık sorularını tararım ama bunu görmemişim.
Arkadaşın... 🙏
Zamanla azalacak bu şekilde uykun da gelmeye başlayacak ama zor olacak bu gerçek.
Vücudun bu duruma da alışacak.
Sorduğun gibi ilaç iyi bir fikir çünkü 1-2 saatlik uyku şu durumda çok yetersiz kalır. Hatta psikolojik destek konusu ile ilgili burada bulunan linkten de yardım alabilirsin.
Depremden Sonra Kendimizi Nasıl İyileştirebiliriz? ↗
Yardımın için çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım
Rica ederim.
Erken oldu şimdide bi depremde 6 lı masada yaşandı😬
Ya sorma zamanı da ters oldu, şimdi deprem iyice unutulacak...
Meral abla sağolsun gündemi değiştirdi 😏
Öyle yaptı 🙃
Tişkür ettim 😊
Rica ettim 🙂
Cevap
1Cevap
Bence herkesin kendi kararıdır isteyen paylaşabilir
Sen daha fazla görmek ister misin, yeterli geldi mi?
fazlaca uzamak mı yaşanan şeyin büyüklüğü etkisi de fazlasıyla uzun değil mi zaten
Bence de hatta daha da gündemde kalmalı...
bu herkesin başına gelebilir nasıl bu kadar kolay unutabiliyorlar anlamıyorum
Galiba fazla yükleme oldu ya, herkes haberlere olaylara boğuldu ve sonrasında da bir kaçış oldu galiba psikolojik olarak...
bu da mantıklı ama afetin gerçeğini de unutmamak lazım yine 😢
Kesinlikle...
İnsanlar laylaylom hayatlarına hemen geri döndü kimse başkasının acısıyla dertlenmek istemiyor
Öyle oldu gibimsi...
Depremzedeler soru yazıyor 1 görüş var mq cinsellik sorularında 100 görüş. Yazıklar olsun
Maalesef haklısın...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar