İmamoğlu ve Mansur Yavaş aday olursa kılıçdaroğlu karşısında , CHP nin oyları bölünür ve bu durum SAYIN CUMHURBAŞKANINI tekrar galip getirir. Sizce seçimi kim kazanır?
A ) SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN
B ) SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU
C ) SAYIN MUHARREM İNCE
D ) SAYIN MANSUR YAVAŞ VEYA SAYIN EKREM İMAMOĞLU
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mansur yavaş
O canım imamınoğlu gelir bu oyuna..
imamoğluda iyi değil
Erdoğan yeter, bana ne diğerlerinden
SURİYELİLERİ de bi gönderse
Benim bir problemim yok Suriyelilerle ülkeye katkıları var asıl içimizdeki hainleri göndermek lazım
ciddi misin ironi mi yapıyorsun SURİYELİLER konusunda
Yooo ciddiyim
adamlar kaçak sigara satıyor vergi vermiyor kızlarımızın fotoğraflarını çekiyor. haberde çıktı küçük bi çocuğun kulağını kesmişler
Yalan haber
işlettiği bakkallarda vergi vermiyorlar yalan haber deyip işin içinden sıyrılamazsın
Yav he he burada da milyonlar kazanıp 5.000 yazan esnaflar yok sanki.
onlarda var fakat suriyeliler bu ülkenin başına bela oldu. demografi yapı değişiyor 12 yıldır bizim ülkemizdeler. 6 yaşında gelen çocuk şu an 18 yaşında
Irkçılık yapıyorsun
ırkçılık yapmıyorum. adamlarda ahlak yok kız kardeşimle yemek yicez öküz gibi bağırıyorlar dışarda. adamların genlerinde bi sorun var cinsel isteklerini aşırı bastırdıkları için kendi toplumlarında çocuk evliliği ve çocuk tecavüzü gayet yaygın
Üffff sana laf anlatamam ben hadi işine
neden kestirip atıyorsun sohbet ediyoruz. cevap veremeyince laf anlatamam diyorsun
Irkçılık yapıyorsun senin gibilere laf anlatamam ben
ırkçılık yapmıyorum herkes kendi ülkesinde yaşasın. 10 yıl koruduk bu kadar misafirlik fazla . adamlar bayramda ülkelerine gidip bayram sonu dönüyorlar