Yardım için, bir çok malzeme var araçta Allah yolumuz açık etsin. Bu sıra da okuduğum yazı da geçmişten gelen bir durum gözüme çarptı Ihtiyacım olan her şey var... Evet lastikçi geldi değiştiriyor

Yardım için, bir çok malzeme var araçta Allah yolumuz açık etsin. Bu sıra da okuduğum yazı da geçmişten gelen bir durum gözüme çarptı Ihtiyacım olan her şey var... Evet lastikçi geldi değiştiriyor

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun kahve içiyorum
Süper ya dks
Seninle başlamadı, kitabın adı bu mu? İlgimi çekti
Ha bu arada oturuyorum düşünüyorum
Evet 😆
Ne düşünüyorsun?
Yapmam gerekenleri.. eve gidip ekmeği versem mi diye düşünüyorum taze ve güzelmiş ve vereyim diye karar verdim fjsjfl
Ver tabii taze ımmmm çıtır çıtır giderken ucundan alırım bir parça ben 😆
burada kemiriyordum dedim götüreyim de kader mevzusu var ya o kadar garip bir şey ki. Tercihler sonrasında değişen gelişen olaylar.. çok garip
Normal bence. Hareket eden bir şey her zaman hareketsize göre daha fazla şeçenekle karşılaşır. Tercihlerin farkına varıyorsun her an. Gelişiyorsun 😆 mutlu musun tercihin le
Olması gerekti ki oldu diyorum her şey için. Bir kısmında mutluyum bir kısmında değilim. Pişman olmayı da saçma buluyorum
Elimde biskivi vardı, herkeze uzatamadan bitti. Pişman olup Vah Vah çekmiyorum. Bir sonraki anımda daha fazla alıp dağıtıyorum. O geçmişte kaldı, devamlı o yerde takılmanın anlamı yok. Keşke demeyenlerden biriyle tanışmaktan zevk aldım 😆
:)) ama çok düşünen biri bu kişi
Herşeyi düşünmektense bir kaç şeyi düşünmek iyidir 😆 denedim, hiç bir şey düşünmemeyi, olmuyor. Denedin mi
Daha az düşünmeyi bile beceremedim fjsk
Olayların akışına bırakınca o kadar düşünmüyorsun. Paraşütle uçarken manzaranın tadına, hareket yaparken yapacağım Komutlara konsantre oluyorum 😍 dünyadan kopuyorum
Sevindim senin adına 😇
Hadi ya 😆 ne kadar sevindin
Sevinebileceğim kadar
Kucak dolusu olsun 😆
Ahaha olur 🌸
Günaydınnnnnnn 😆
Sabahın da mı erken oluyor xjsjsj
Arabada yattım, deprem bölgesindeyim, normal 😆
Bana da Günaydın bana da güzel bir günün olsun 😆
Ahaha hayırlı sabahlar umarım güzel olur ne tarafa gidiyorsun? Belirli bir yer var mı
şu an adıyaman üniversitesi eğitim fakültesi önündeyim. Çok çalıştım, biraz malzeme kaldı, bunları da verip geri dönücez
Önce Hatay a mı gittiniz
Gidemedik, çok kötü. Halen ihtiyaç sahipleri var. Maraş Köylerine pazarcığa yavaş yavaş uğradık. Hataya kadar erzak yetmiyecek
:/ Allah razı olsun sizden, kolay gelsin..
Düşünen herkes den razı olsun. Teşekkür tatlı kız. Senin adına burada çocuklara çikolata dağıtıcam. Mutluluğunu paylaşıcam
Yaa 😇 teşekkür ederim..
Eyvallah 😆