Gündem Depremde ölü sayısı azaltıldi mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Depremin ilk haftasinda 52 binlerde olan ölü sayısı şimdi 45 bine düşmüş? Ölüler dirildi mi? Ben mi yanlış hatirliyorum? Güncellemeler+1 yıl Yarali sayisiyla karıştırmış olabilirim ilk hafta görmüştüm Depremde ölü sayısı azaltıldi mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 820 cevap paylaştı. Hiç 52 bin yazmadı ki, belki tahminlerden birini görmüşsündür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum acaba o anki yarali sayisi miydi Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Açıklanan sayı dışında da baya var. Minimum 60 bin 70 bin arası vardir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir depremzede vatandaş röportajda adiyaman'da 400 bin ölü vardir diyordu Yorumla Kaphiedral +1 yıl Yok o kadar da değil. Yorumla Soran +1 yıl Umarım değildir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence gerçek ölü sayısı en az 300 bin hatta daha fazla. Kayıtlara göre 84 bin daire var tamamen yıkılan. 84 bin dairede kaç kişi yaşıyordu sen hesap at 0 0 Yorumla
Kullanıcı-0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ölü sayısını net açıklanmadığı iddia ediliyor. Bende bu rakamlara inanmıyorum açıkcası. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ilk haftadan nası 52 bin sayı açıkladılar nerde yaşıyosun sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç 52 bin yazmadı ki, belki tahminlerden birini görmüşsündür
Bilmiyorum acaba o anki yarali sayisi miydi
Açıklanan sayı dışında da baya var. Minimum 60 bin 70 bin arası vardir.
Bir depremzede vatandaş röportajda adiyaman'da 400 bin ölü vardir diyordu
Yok o kadar da değil.
Umarım değildir
Bence gerçek ölü sayısı en az 300 bin hatta daha fazla. Kayıtlara göre 84 bin daire var tamamen yıkılan. 84 bin dairede kaç kişi yaşıyordu sen hesap at
Ölü sayısını net açıklanmadığı iddia ediliyor. Bende bu rakamlara inanmıyorum açıkcası.
ilk haftadan nası 52 bin sayı açıkladılar nerde yaşıyosun sen
Bu ülkede verile hicbir sayiya inanmayin. En az 1/10
Yanlis hatirliyorsun
öyleydi zaten
45 bin miydi