22 gün önce depremde hayatını kaybeden annemi dün rüyamda gördüm rüyam şöyleydi;Annem yine depremde bir yakınını yeğeni sanırım onu kaybediyor ve çok ağlıyor beni arıyor ağlayarak sadece ağladığını ve parça parça bu kadarını hatırlıyorum sizce bu ne anlama gelir bilen varsa bana yorum yapsa yeterli sadece
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ALLAH rahmet eylesin.
bu sitede hiç kimse rüyalar hakkında bilgi sahibi olamaz
kafanı karıştırma bence
sen nasılsın
Sağ ol🥺🙏ben iyi değilim hiç hem de hic😭😐🫤🥺
Buradan bir ablan yok mu onunla konuş belki iyi gelir
Onlar geçici iyi gelen şeyler ben hep bu acıyı boşluğu hissedip ömür boyu yasicam bunla beraber pismanligimi da🥺🫤😐🫤😭
Dua et sürekli oku
Öncelikle basın sağolsun ben de annemi babamı ve kardeşimi kaybettim bilinç altı da olabilir bende annemi rüyamda gördüm oda rüyamda bana ablan öldü enkazda kaldılar dedi ama tamamiyle bilinç alti
Öyle evet ama bir kişi rüya yorumu olarak anlattığım istinaden , annen anında ölmemiş olabilir dedi o kafamı karistirdi o yüzden anlamını merak ediyorum rüyanın bu arada senin de basın sağ olsun çok üzüldüm 🥺😐🙏
Ölüme terk edildiler zaten çok geç kalındı
Ama bizim evde kolanlar yıkılmadı yani ev tamamen yıkılmadı sadece duvar yıkıldı yani annem pisi pisine öldü belki de yaşıyordu ama biz doğru müdahale edemedik 😭🫤😐🥺
Benim annem gilin binası komple cok tu 3 gün sonra yardim geldi ve oda tek bir ekip biz özel ekip bulduk gittik almadılar afad ekipleri
Bizim bina cokmedi duvar coktu ama yine de çok saçma bina çökse tamam dicem ama çokmeden bir duvar düştü diye ölmesini kabullenemiyorum acaba annem hayattayken kardeşim şey dedi"insallah olursun bu evden ölün çıksın, sen ölsen bir gün üzülmem diye büyük konuştu ve beddu verdi diye mi annem öldü hem de pisi pisine 🫤😐🥺🫤
Ruyanizsa bir ölüyü ne şekilde gorurseniz i gercektir
Anlamadım nasil yani
Ruyada ölü ne şekilde görüldüyse o şekil gerçektir
Yani demek istedigin annem gittiği yerde mutsuz ve acı içinde mi
Sanırım anneniz hemen vefat etmemiş anında
Ne demek istiyorsun nasıl yani
Elena
Annene rahmet diliyorum ben ruya tabiricisi degilim sadece ölüler görüldüğü gibidir bunu duymuştum demin demek istediğimde eğer annen enkaz altında kaldıysa kaldığı ilk an vefat etmemiştir demek istedim depremi yaşamış bilmiş kendindeymis diye yorumladım. Bu kişisel bi yorum annenin acı içinde oldugunu sanmıyorum onlar şehit oldular için ferah olsun. Seni uzduysem cok ozur dilerim hakkini helal et
Bu bi tahmin istersen yorumumu sil gerek yok
Ama nasil olabilir nabzı atmiyordu kalbi atmiyordu suni tenefus yaparken dili donmustu icinde , ve doktor da olay yerinde öldü demişti
Ama siz neden öyle düşündünüz belki anında ölmemişte olabilir ama ben nabız alamadım o an şoktan dikkat etmemiş de olabilirim ya da hipotermiye girdiği için de anlamamış olabilirim ama siz neden öyle düşündünüz merak ettim
Ruyaniza bakarak dusundum. Yani depremi yaşadı ama uyurken direkt anlamadan vefat mi etti
Onemli olan doktorun dediği ruyalar bilincalti urunu anne cok baska bi kavram dilerim hep mutlu olursun
Kardeşimle beraber enkazın altındaydı ben arka odadaydim bir şeyim yoktu benim ama kardeşim dedi ki biz yere düştüğümüzde anneye seslendim ses gelmedi ben de nabzina baktım nabız alamadim annemden ama bilmiyorum eğer dediğin gibiyse ben bu acıyla hiç yaşayamam ki🥺😭
Ben orada değildim doktor degilim gören eden sizsiniz sen ne diyorsan odur. Ben sadece tahmin yuruttum bu dogrudur diye bi kesinlik yok ki... kesin olan sizin bildiginiz
Bilmiyorum doktor olay yerinde öldü dedi ama o gün doktor çok ilgilenmedi gibi geldi bana doğru dememiş de olabilir 😐çünkü bazen annem ya yaşıyorsa ama ya vız doğru müdahale etmediysek diye düşünüyordum hep 🥺
Olumun onune hicbir sey gecemez bu sucluluk psikolojisinden cikman gerek doktor iyiliginiz icin oradaydi asla boyle seyler dusunme
Doktor doğru mu demiştir ki ama bilmiyorum bana pek ilgilendi gibi gelmedi😐🥺
Sana öyle geliyor üzüntünden bazen öldugunu asla donmeyecegini bilirler ama teselli olsun diye mudahale ederler
Bilmiyorum ama bence anında ölmedi annem😐baksana siz annemin nasıl öldüğünü bilmeden bu tahmini yaptınız ama bir şey merak ettim tabi ki bu bir tahmin ama siz rüyamda annem ağladığı için mi anında ölmediğini bir an düşünüp tahmin yaptınız
bildiğim bi konu değil ama başın sağolsun
Sağ olun🥺🙏
Basın sağolsun... şu an nerdesin
Allah rahmet eylesin
Teşekkür ederim 🥺🙏
Amin inşallah 🙏
Depremde mi vefat etti nasıl oldu hangi şehirde yaşıyosunuz😔
Pazarcik depreminde kaybettim aslinda evde pek hasar yoktu kolonlar sağlamdı ama salondaki duvar annem ve kardeşimin üzerine düştü kardeşimi kurtardım ama annemi kurtarsam da çok geçti olay yerinde anında ölmüştü 🥺🥺o geceyi caresizligimi unutaniyorum gözümü açsam kapasam o geceyi tekrar yaşıyorum gözümün önünden annemin cansız bedeni gitmiyor hic🥺🥺😐😐
Üzme kendini hayat devam ediyor aynı evde misiniz şu an
Benim için hayat devam etmeyi 6 şubatta birakti🥺
Aynı evde değiliz mersindeyiz ben zaten mersinde yaşadım 16 yıldır okul için oradaydik gitmez olaydim😭🥺
Ne olursa olsun pes etme daha gençsin
Deprem çok şiddetliydi dimi ben İstanbul’da yaşıyorum gece olan depremde mi yoksa gündüz olan depremde mi annen vefat etti
Gece 04.17 de olan depremde🥺
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayat devam ediyor önünde uzun yıllar var
Etmiyor devam benim için nefret ettiğim kelime bu🥺
Öyle düşünme geçicek zamanla bu düşünceler
Bence aynı olacak annemin acısı boşluğu hiçbir zaman gecmicek🥺😐