Inanclari kullanarak insanlar seni beni hayatimizi siqiyorken benim gectigim dalga mi dert oldu cidden. Yapma, kil namazini yat uyu beni de allaha havale et. Ben enpara kullaniyorim havale ucretsiz ben havale yapabilirim senin icin istersen
Evet bana dert oldu. O inançları kullanıp insanları sığanlar gerçek müslümanlıgı yaşayanlar değil. Ayrıca sende inanmıyorsan inanma. seni zorlayan yok. Mesela ben hristiyanlığa inanmam ama dalgada geçmem
Aferin sana, ben inancsiz kaka kotu adam olarak dalga gecip, tabak gecmeyi cok seviyorum. Bu inanc olusumun icinde yer alip bulunanlar malum islam sevicilerinin biyerde yandasi, destekcisidir. Ki karsit olarak hocbisey yapamayip bugun bu hale gelmemizde en temel sebeptir. Hayrli isler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tornavida ile kilidin alt ve üstündeki vidaları sök. Artık kilit falan yok bu kadar basit
Tornavida - bıçak vs kullanarak sol tarafı sökebilirsin. -_-
anahtar lazım, açamazsın
Atlayacak mısın yükseğe benziyor sanki?
Vur keserle
vidaları sök
Eldeki malzemeler ne
Açamazsin
Dua ile acabilirsin
Daşga mı geçiyorsun
Dalga*
Tabak geciyorum
Kırık mısın sen. İnsanların inançlarıyla dalga geçme. İnanmak zorunda değilsin
Inanclari kullanarak insanlar seni beni hayatimizi siqiyorken benim gectigim dalga mi dert oldu cidden.
Yapma, kil namazini yat uyu beni de allaha havale et. Ben enpara kullaniyorim havale ucretsiz ben havale yapabilirim senin icin istersen
Evet bana dert oldu. O inançları kullanıp insanları sığanlar gerçek müslümanlıgı yaşayanlar değil. Ayrıca sende inanmıyorsan inanma. seni zorlayan yok. Mesela ben hristiyanlığa inanmam ama dalgada geçmem
Aferin sana, ben inancsiz kaka kotu adam olarak dalga gecip, tabak gecmeyi cok seviyorum.
Bu inanc olusumun icinde yer alip bulunanlar malum islam sevicilerinin biyerde yandasi, destekcisidir.
Ki karsit olarak hocbisey yapamayip bugun bu hale gelmemizde en temel sebeptir. Hayrli isler
Senle tartışmayacgım. Çünkü swn yanlışında devam edeceksin. Hayırlı günler
Insaallah