Depremden sonra alınan bu kararda ne yapmalıyım?

Depremden etkilenen ama binaların yıkılmadığı bir ildeyim annem zaten taşınmak istiyordu başka ilçeye ama ben istemiyordum ve okula gidiyorum istediğim okulu seçince yazın bakacaklardı duruma fakat şimdi deprem olunca Bİ de benim kaldığım ilçede binalar yüksek katlı falan evimizde de sıva döküntüleri var fakat annem panik atak hastası ve bu durumu fazla abarttı babam birkaç güne buraya geliyor ve annem başka ilçeye taşınmak istiyor ama ben buradan ayrılmak istemiyorum buradaki birçok etmen beni buraya bağladı ve en büyük etmenlerden biri de sevdiğim biri var ve sanırsam o da beni seviyor ve onun ailesi de başka şehire taşınabiliriz demiş depremden korkmuşkar ama onların durumu net değil ve arkadaşım öyle şey olmaz diyor yani büyük deprem olmazsa zaten o burada kalacak hani başka etmenlerimde var ama en acısı bu ve şmyle de durum var ben bu aralar kötüyüm sınıf hocası ile de konuştum bu durumları ve ailemden psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum elimden morluk dökülen saçlar gibi bir sürü foto var delilim var annem babam voşanırsa babam da iyi biri değil ama benim için burada kalır yani ya da yurda gidicem nolursunuz sizde biraz yardımcı olun ama ailem gerçekten beni sevmiyor annemle bunu çok uzun konuştuk yani sevmiyor zaten zorlayamam ama ben burada çok mutluyum ben gidemem psikolojim çok kötü nolursunuz bana yardım edin bari şu psikolojim için ne yapabilirim

Depremden sonra alınan bu kararda ne yapmalıyım?