Şimdi herkes yok ona gelene kadar rüşvet yiyen, çalan çırpan arttığı için vs başlamasın
Benim değindiğim nokta farklı
Benim değindiğim nokta farklı
Depremlerle zinanın ne alakası var
Dünyada insanlar yokken de deprem oluyordu, bundan sonra da olacak
Yaşam olmayan, zina olmayan Ay, Merkür, Venüs, Mars, Uranüs vs vs gezegenlerde yıldızlarda ve uydularda bile depremler oluyor
Ne yani senin iman ettiğin Allah,6 Şubat sabaha karşı 04.10 gibi " ben size birazdan zina yapmak neymiş gösterecem " deyip 04.17 de deprem yaptı ve 45 bin kişiyi öldürüp,13.5 milyon kişiyi evsiz barksız mı bıraktı
Cevap
7Cevap
Cahil bunlar
Alayına inat zinaya devam.
Bak Avrupa'ya, mis gibi yaşıyorlar.
Münafık kafirlerden daha kötüdür. Ülkemiz teoride Müslüman
Hayır, ülkemiz laik bir ülke.
Konu bu değil
Depremle zinayı bağdaştırmak nasıl bir seviye?
İnanmayan yazmasın kardeşim benim sorum işin dini vicdani boyutu, bu dinin kitabında yer alan bi kısmı yorumlamak fikir almak gibi, burası her konuyu tartışmaya açık bi site değil miydi en son
Tartışıyoruz işte.
İnanmamak değil mevzu, nasıl bir "doğa olayı"nı bir davranış biçimine, bir günaha bağlarsınız?
Sen gelip benim seviyemi sorgularsan orada tartışma boyutundan çıkıyor
Bağlayıp bağlamamak işin manevi boyutu, bilimin de tıkandığı yerler oluyor kaldı ki bilimsel müzakere yapmıyorum farkındaysan
Senin seviyeni sorgulamak istemedim kusura bakma, sorudaki mevzu için diyorum.
Sana mantıklı geliyor mu?
Karışık, gel git
Genel düşünce fikir alışverişi yapıyorum
Herkesin namusunu kolay birşekilde sattığı bir dönemdeyiz. Depremler masumlara zarar vermesin, ama zinacılar yerin dibine bile girsin.
Bunu diyenin zaten kafasında beyin yerine ampul takılıdır
Dkdksljsk
Ben bu depremleri ilahi ikaz olarak görüyorum zaten
şöyle bi ikaz olamaz mı "binaları düzgün yapın japonyadaki gibi" düzgün bina yapın gibi
Zaten evlilik olayı bitmiş çoğu evli gibi yaşiyorlar her şeyi yapiyorlar.
japonyada zina olmuyor sanırım hiç onlarda binada hasar olmuyor da
Onların ne olduğu net, direk inanmıyor, bizde müslüman olup dinsiz gibi yaşam var
insanlar coğrafyasını seçmiyor ki
Alakası yoktur
maalesef
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?