Ben bu türküyü armağan ediyorum;
Kızılay devlet kurumu değildir. Kızılay, 1868 yılında kurulmuş, yasal dayanağını Cenevre Sözleşmeleri'nden alan dernek statüsünde bir cemiyettir.
Ben bu türküyü armağan ediyorum;
Kızılay devlet kurumu değildir. Kızılay, 1868 yılında kurulmuş, yasal dayanağını Cenevre Sözleşmeleri'nden alan dernek statüsünde bir cemiyettir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende bugüne kadar böyle biliyordum. Sabah Fox TV de Haluk Levent çıktı. Adam diyor ki bu bir kuruluş ve herşeyi faturalandırmak zorunda. Muhabir yani herşeyi parayla veriyorlar. O da baktı muhabir g zekalı artık uzatmıyor ama adam hala tam gaz devam ediyor. Kızılay aş olmuş. Aş dediğin herşeyi satar yani faturalandırılır. Bunlar ne içten pazarlıklı pislik çıktılar.
Dinsiz bir Ermeni ve Beni İsrail tohumu bir güruh var bu Türkiye de. Bunların tek hedefi İslam düşmanlığı yapmak. Eğer hükümet kanadı İslam'ı savunan bir hükümet ise ya darbe ile indirmeye kalkarlar. Ya da darbeye gücü yetmezlerse medya gücünü kullanırlar.
Bizim toplumda bozuk. Reyini 3 kuruşa satacak beyinsizler var. Benim karnımı doyursun da isterse terörist gelsin başa diyecek karakter yoksunu dolu bu ülkede.
Yahudi asıllı İngilizler İttihat ve Terakki ile sızdı devlete. Sonra Cumhuriyet ile yönetimi ele geçirip ne kadar İslam kitabı varsa yasak ettiler. Camileri ahıra çevirdiler. Kur'an suç unsuru oldu. Allahu Ekber diye ezan okuyanlar içeri atıldı. Amaç dinsiz bir toplum oluşturup, İslam düşmanı kemalist nesil yetiştirmekti. Başardılar da. Bunlar işte onların tohumu
İstanbul'dan neden sessiz sedasız ayrıldılar diye sorduğumuzda, tarihi başarı diyenlerin gözüne sokmalı sözlerini. Bu Avrupa bu dünya boşuna terketmedi İstanbul'u... Ayasofya kapatıldı mı diye kontrole geliyor İngiliz prensi, bizde olsa neyin peşine düşüyorsun derler, bunlar bu kadar kör işte.
Ataputçular çünkü. Putları yıkmak kolay olsaydı peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem işkence çekmezdi
Az önce kadir Mısırlıoğlu ya ait bir videoya denk geldim bu konuda. Milletin atası dediğin kişiyi kanunla korumaya çalışıyorsun diyor, nasıl bir zillettir bu ya. Madem her şey tartışmaya açık, bunu neden tartışmıyoruz?
Çünkü tartışmak yasak Ataputu. Anayasamız bile demokrasiye aykırı. Demokratik diyor ama ilk 3 maddesi degudtyrilemez diyor telif dahi edilemez diyor
Sol cenah için demokrasi kendi belirledikleri kurallardır. Bunun dışındakiler teklif dahi edilemez. Gürsel tekin ne diyor. İktidara geldiğimiz günün sabahı AKP yanlısı kim varsa onları yargılamakla işe başlayacağız. Bunu soran gazeteciye ne diyor. Biz haramimiyiz.. Adam diyemedi ama ben diyeyim, bunlar harami, haram ne varsa bunlarda, ama sorsan şeref abideleri hepsi.
Allah fırsat vermesin sol Cenaha iktidarı
Erken seçim istediler, bir yerlerinde patlayacak, görürsün. Bu seçimde kıl payı dedikleri de olmayacak, fark atacaktır. Zaten deprem konutlarına mani olmuş bir muhalefete oy verecek adamın aklından şüphe ederim.
Bu arada Hatay'da CHP li belediye meclis üyesini içeri aldılar, belediyeden kendi projelerini kolayca geçiriyor diye, müheahhitmiş aynı zamanda. Hiç haber yalan olmadı. Yapamazlar çünkü kendi adamları.
Kentsel dönüşüme karşı çıkanlar da sol güruhtu. Onlarında vebali var. Bu ölen insanlarda ama kimse eleştirmiyor.
Sadece sol güruh değil. Önce düşmanı iyi belirlemeli. Bu ülkenin milli çıkarları karşısında olan herkes bir yerde toplandı ve hep birlikte yerli ve milli olan ne varsa, buna din de dahil, saldırıyorlar. Utanma, arlanma olmadan ve ahlaksızca. Biz yine doğruları anlatacağız, çünkü peygamberimiz böyle yapıyordu. Susmayacağız, çünkü sustukça kendilerini alim zannediyorlar.
Aynen
Kızılay kapatılsın.
LGBT dernekleri de kapatılsın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!