"Ermeni Soykırımı "denilince Türkiye'deki bazı şahıslar bile Ermenileri savunurken, aynı şahıslar Türk katliamı söz konusu olunca sus pus oluyorlar. Sizce neden?

"Ermeni Soykırımı "denilince Türkiye'deki bazı şahıslar bile Ermenileri savunurken, aynı şahıslar Türk katliamı söz konusu olunca sus pus oluyorlar. Sizce neden?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadına çocuğa yaşlıya kim zulüm ediyorsa lanet olsun belki birgün tüm zalimlerin merhametsizlerin arındığı güzel bir dünya görürüz
Aynen. İnsanlık dışı her zulmün karşısında durmak gerek.
Batıda Ermeni lobisi çok güçlü sözde ermeni soykırımını tüm dünyaya kabul ettirdiler Avrupa Amerika’da çok daha fazla türk olmasına rağmen birleşip kendi lobimizi oluşturamıyoruz. Hocalı katliamı dünyaca soykırım statüsüne alınmalı!
Siz kiniyormusunuz acaba Türkiye'de Alevilere Kürtlere yapılan katliamları önce kendinize sorun neden kinmiyorum katliamı sonra diyerlerine sor
Benimle mi yaşıyorsun da kınayıp kınamadığımı bilmeden iftira atıyorsun?
Kınadığını sanmıyorum çünkü
Dersimi yapan
Zilani yapan
Marasi yapanlara Allah diyer dünyada belasini versin diyebilirsin
İslam'da kimseye bela okunmaz. Allah hidayet versin denilir. Çünkü zalim biri ölürse hiç kimseye fayda sağlamaz ama zalim biri pişman olur da düzelirse özür diler ve insanlara fakire fukaraya yardım etmeye insanlara iyilik yapmaya başlar. Bu da diğer insanlara fayda sağlar. Bir insanı tanımadan da kimseye iftira atma. Dersim katliamını Mustafa Kemal yaptı asıl ona kin beslenmeniz lazımken İslam'ı hedef almanız aşırı saçma. İslam'da katliamın her türlüsü yasak kılınmıştır. Sen İslam düşmanı Kemalistlere çat bana değil.
İslami nasil hedef aldım acaba
Allah belasını versin diyer dünyada kelimem cezasını çeksin diyerek algılayabilir siniz
Evet Atatürk yaptı ataturkten tut Erdoğan'a kadar hepsi katliam yaptı
Katliamın her türlüsü kötüdür. Fakat bu dünya da adaleti sağlamak imkansızdır. Şimdi Hitler 6 milyon insanı öldürdü. Adaleti sağlamak için Hitler'i 6 milyon defa öldürmek gerek. Şimdi bu dünyada bu mümkün mü? Değil. O yüzden bu dünyadan adalet beklenmez. Ahirette kim zerre kadar kötülük yaptıysa hepsi cezasını alacak zaten. Allah var gam yok.
çünkü kimseye getirisi olmadığı için :)