Türkiye'de en fazla hangi tür yapı var?
Cami
Kışla
Üniversite
Cezaevi
Trsm (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi)
Hastane
Fabrika/diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye'de en çok yapı camilerdir. Her köşe başında bir cami vardır.
Halkın gözünü boyamak için, binlerce kişilik camiler yapıldı. Giden var mı? Yok. Görüyoruz, iki safı zor dolduruyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın, gerçek budur.
İbadet etmek, inananlar için güzel bir şeydir. Buna asla bir söz söyleyemeyiz. Fakat bu kadar çok camiye ihtiyacımız yoktur. Tepki gösterecek olanlar bir sussun! Fanatizmin sırası değil.
Bu ülkede camiden daha çok ihtiyacımız olan yapılar var. Mesela devlete (halka) ait olan, satılan veya kapatılan fabrikalar gibi.
Bir ülkenin kalkınması ve üretken olabilmesi için fabrikalar hayati organlardır. Fakat bazıları devlete (halka) ait olan fabrikaları ve işletmeleri kapattı veya özelleştirme adı altında çatır çatır sattı.
Artık Türkiye'nin üretkenlik yeteneği köreldi, zayıfladı. Her şeyi dışarıdan satın alıyoruz. Üretim sıfır. Hep tüketim, hep tüketim...
Çiftçiliği hiç hesaba katmıyorum. Canım Nevşehir'in ve Niğde'nin patatesine kıran mı girdi? Çiftçinin patatesi depolarda çürüdü! Kıran mı girdi de bazıları Suriye'den patates satın aldı? Biz mecbur muyduk Suriye'nin ne idiği belirsiz patatesini yemeye? Neyse...
Ondan sonra halkın cebinden parasını alsınlar, cami yapsınlar, Allah kitap diyerek halkın gözünü boyasınlar, ardından paraları ayakkabı kutularıyla götürsünler. Ohh! Padişahım çok yaşa!
Cevap
2Cevap
Üniversite
Sanırım en çok cami var
Cami 😂.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?