Gündem İzmir’de Köpek uluma sesleri var deprem mi olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yeter diken üstünde duruyoruz of zorla uyuyorum bi gün uykuda öleceğim Güncellemeler+1 yıl Her gün aynı korkuyla mi uyuyacağız İzmir’de Köpek uluma sesleri var deprem mi olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Dün uluyordu iki deprem oldu. Allahtan şiddeti düşüktü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Muğla’da da depremler başlamış ya orası çok tehlikeli orada büyük olursa burada yıkım olurEvet bir iki noktalık depremlwr oluyor İzmir’de Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. kopekler her zaman uluyabilir. kizan zamanlari kedilerin kopeklerde ayni olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kediler zaten inim inim inliyor Yorumla varus55 +1 yıl bu arada benim oda da her duvarda yarik catlak var boydan boya hemde. sulalem rahat Yorumla Soran +1 yıl Göçük altında kalmak çok başka Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İstanbul'da da deprem oldu 1 - 2 saat önce yat zıbar boş ver korkunun ecele faydası mı var mk 0 0 Yorumla
m8500665 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Herseye uluyabilirler insanlar ve cinlerin duymadığı seylere 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Köpek uluyor öylesine kendini korkutmamalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok tuhaf uluyor şüpheli Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 339 cevap paylaştı. Evin ne durumda o önemli bence. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kiradayız kimbilir ne halde ev sahibi çok beleşçi cimri biriBen zemindeyim üstümde üç kat var korkunç yani Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl semt neresi? Yorumla Soran +1 yıl Buca Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl ev çok eskiyse riskli olabilir. Yorumla Soran +1 yıl 99dan önce yapıldı Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl stres yapma bence mutsuz olursun böyle. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gündem konusunda 369 cevap paylaştı. Psikolojimiz bozuldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dün uluyordu iki deprem oldu. Allahtan şiddeti düşüktü.
Muğla’da da depremler başlamış ya orası çok tehlikeli orada büyük olursa burada yıkım olur
Evet bir iki noktalık depremlwr oluyor İzmir’de
kopekler her zaman uluyabilir. kizan zamanlari kedilerin kopeklerde ayni olabilir
Kediler zaten inim inim inliyor
bu arada benim oda da her duvarda yarik catlak var boydan boya hemde. sulalem rahat
Göçük altında kalmak çok başka
İstanbul'da da deprem oldu 1 - 2 saat önce yat zıbar boş ver korkunun ecele faydası mı var mk
Herseye uluyabilirler insanlar ve cinlerin duymadığı seylere
Köpek uluyor öylesine kendini korkutmamalısın
Çok tuhaf uluyor şüpheli
burada hep var rahat ol
Evin ne durumda o önemli bence.
Kiradayız kimbilir ne halde ev sahibi çok beleşçi cimri biri
Ben zemindeyim üstümde üç kat var korkunç yani
semt neresi?
Buca
ev çok eskiyse riskli olabilir.
99dan önce yapıldı
stres yapma bence mutsuz olursun böyle.