Bugunde olabilir 100 yil icinde bir gunde. Yanlis algilamayin. Sonucta ulkemiz deprem ulkesi. Ve ege bolgeside bol fay hatti olan bir bolge. Bugun olmasa yarin olmasa oteki gun illa olacak bu. İmkanlar dahilinde saglam yapilarda yasamaya bakmak lazim.
hayırdır deprem bilet almış da rotar mı yapmış mg yıllardır İstanbul depremi bekleniyor da gelmedi şimdi sıra İzmir üzerinden mi prim kasmaya geldi İbineler insanları diken üzerinde korkuyla yaşatmayı çok seviyorlar
Bu kadar büyük beklenmesi garip zaten o bölgede yeni deprem oldu ve sürekli artçılar buna rağmen enerjisini boşaltmadı mı anlamadım valla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunlar konuşuyor. Yozbazlar ne diyor? gavur izmirin kızlar mini etek giymezse deprem olmaz :D ahh ahh kimlere anlatalım. Devletin olaya el koyması lazım binaların yenilenmesi lazım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstanbul'da da bekleniyor hep beklenecek dikkatli olmakta fayda var o kadar dar zamana indirilemez bu beklentiler
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İzmirde çok yakın zamanda dedi tetiklemiş tüm fayı geçen olan deprem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bugunde olabilir 100 yil icinde bir gunde. Yanlis algilamayin. Sonucta ulkemiz deprem ulkesi. Ve ege bolgeside bol fay hatti olan bir bolge. Bugun olmasa yarin olmasa oteki gun illa olacak bu. İmkanlar dahilinde saglam yapilarda yasamaya bakmak lazim.
hayırdır deprem bilet almış da rotar mı yapmış
mg yıllardır İstanbul depremi bekleniyor da gelmedi şimdi sıra İzmir üzerinden mi prim kasmaya geldi
İbineler insanları diken üzerinde korkuyla yaşatmayı çok seviyorlar
Bu kadar büyük beklenmesi garip zaten o bölgede yeni deprem oldu ve sürekli artçılar buna rağmen enerjisini boşaltmadı mı anlamadım valla
Bunlar konuşuyor. Yozbazlar ne diyor? gavur izmirin kızlar mini etek giymezse deprem olmaz :D ahh ahh kimlere anlatalım. Devletin olaya el koyması lazım binaların yenilenmesi lazım.
İstanbul'da da bekleniyor hep beklenecek dikkatli olmakta fayda var o kadar dar zamana indirilemez bu beklentiler
İzmirde çok yakın zamanda dedi tetiklemiş tüm fayı geçen olan deprem
Aynen de dedigim gibi bugun yarin 3 gun icinde olarak beklenemez..
sonumuz yavaş yavaş geliyor yaşasın öleceğiz sonunda
Valla sikinti
İzmirde yaşamıyorum