dün akşam gökyüzü hep böyleymiş.. önceden böyle görüntüler çok hoşuma giderdi, gözüme güzel gelirdi ama artık korkuyorum resmen altından bir şey çıkar diye

dün akşam gökyüzü hep böyleymiş.. önceden böyle görüntüler çok hoşuma giderdi, gözüme güzel gelirdi ama artık korkuyorum resmen altından bir şey çıkar diye

Bunlar doğa olaylarıdır, bulutlar rüzgar yapılar gereği şekil değiştirebilir, dağılbilir hatta bu şekilde mercek şeklide alabilirler. Hatta dünya ülkelerinde çeşitli hayvan, melek figürleri bile oluşmuş örnekleri vardır...
İnsanlar niye ilk insanlar gibi davranıyor bugünlerde anlamıyorum şimşek çaksa cezalandırıldık demeye başladılar yakında mağaralar moda olur yine.
Cevap
28Cevap
Bence çok güzel görüntü
Merak etmeyin, korkularınız normal ve birçok insan doğal olaylardan kaynaklanan garip görüntülerden korkabilir. Mercek bulutları, optik bir olaydır ve genellikle güneş battığında veya doğarken oluşur. Işığın atmosferdeki değişen sıcaklıklar nedeniyle kırılması sonucu ortaya çıkarlar.
Mercek bulutları doğal olaylar olduğundan, hiçbir tehlike oluşturmazlar. Sadece güzel bir manzara oluştururlar. Ancak, herhangi bir doğal olay gibi, doğru şekilde anlaşılması önemlidir.
Eğer endişeleriniz devam ederse, profesyonel bir gözlemci ile iletişime geçebilir veya yerel hava durumu kurumuna başvurarak mercek bulutları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Daha önce olduğunda deprem olmuştu Allah korusun
Aynen bilim adamları bu bulutların büyük depremin habercisi olduğunu söylüyorlar korkmuyor değilim şahsen 😒
allah korusun ya
Dua edip Allah’a yönelmek doğru geliyor ve önlem almak
@berkayalperdogan gerçekten mi? bulutlarla deprem ne alakaymış ki?
Korkmayın bence çok güzel bir manzara. İnsanlar böyle farklı doğa olayı görünce başımıza bir şey gelecek sanıyorlar veya Allah bizi cezalandırıcak diye hemen dine bağlıyorlar tabiki dinime saygım sonsuz fakat böyle yapılmaması gerekir. Tamamen bilimle açıklanabilecek şeyler bunlar kötü bir olay olacağı söz konusu değil.
Fön rüzgarlarının olduğu her coğrafyada oluşabilecek bulutlar bunlar, depremle de hiçbir alakaları yok.
Kitap okur, Barış dinler, fön rüzgarlarını bilir..
Maşallah google. com gibi kız :D
Aa😅😅 teşekkür ederim
Napıyosun kitap kurdu? :)
Uyku tutmuyor dolanıyorum öyle napiyim 😅 sen
Ben de..
Seni görünce bir selam vermek istedim :)
@2golgeadam2 iyi yaptın teşekkür ederim😅
Doğru söyle geçen gün Dönence yi dinledin mi? :)
@2golgeadam2 Dinledim😅
Aslında gerçekten muhteşem bir görüntü ama kötü şeylerin habercisi olduğunu bildiğimiz için korkmaya başladık, psikoloji kalmadı ülkede.
Çok güzel görünüyor muhteşem 🤩 korkma olan oldu mu elden bir şey gelmez akışına bırak bilinçli ol yeter
Güzel görünüyor. Dağların tepesinde oluşup rüzgarla ortaya doğru gelmiş bulutlar. Pek anlam yüklememek lazım.
resimler anormal derecede net ve kaliteli video olsaydı bi nevi hani gerçekte varsa bile bu resimler baya oynanmış tek fark eden ben olamam
bu şekilde bulutlar yıllardır oluşuyor zaten. Telefondan kafanızı biraz kaldırıp dışarı çıkarsanız görebilirsiniz
Deprem günü de çoğu insan havanın garipliğinden bahsediyordu o yüzden ben de korkuyorum. Hayra çıkar inşallah demekten başka ne denir :')
Korkulacak bir şey yok
Dünya ve harika ötesi kareleri
Tablo gibi manzara.. korkmadı gerektrck bir şey yok bence
Belki güzel bir doğa olayı ama depremden sonra her şeyden korkar olduk..
korkulacak bir şey yok. güzel bir manzara olmuş.
havanin durumuyla yer cok alakali degildir. havayi hava bilimcileri aciklasin.
Bingöl-Tokat-Van fay zonu yakın zamanda 7 üstünde deprem üreteceği söyleniyor
Tansiyonum düştü okurken
Depremin habercisi olarak yorumlanır bu mercek bulutlar
Korkmanıza gerek yok. Keyfini çıkartın, ölümsüzleştirin.
Yaz İzmir ya da İstanbul arası 5.4 deprem. 7 gün içinde. Herbokoloji menzunuyum, jeoloji mühendisinden daha iyi biliyorum 😏
Bilimsel. aciklmasi var bunlarin korkulacak bisey degil
Doğanın bu gibi şeylerden önce bir mesajı olduğuna inananlardanım.
yinede Allah muhafaza.
Korkmayın hanımefendi bir şey olmaz
Bu gerçekten garip işte..
kisa sure once bursa da da olmustur mercek bulutlardan daha sonrasinda deprem yasanmisti..
Bende dün İstanbul da kaburga bulutları gördüm ürpermedim değil
Sanki bir bok bilirmiş gibi hemende isim koymalari yokmu mercek bulutlariymis uzmanları kes 😁😁😁
İkinci foto olan çok büyüleyici görünüyor
mng bulut mulut döşerün
Guzel bir goruntu olmus ama korkutmadı degil
Kardeş nesinden korkacaksın yani abartma
Biri bizi gözetliyor.
Dış mihrakların oyunu.
Korkunç görünüyor Allah korusun
Ne kokması yahu çok güzel..
burada da oluyor afetle falan alakası yok
Evet umarım kötü bir şey olmaz
Hoş. Duruyor
bunlari vajinaya benzeten tek ben miyim