Bursa'da saatlerce bozulmadan kalan mercek bulutu, görenlerin ilgisini çekti. Bursa'da gökyüzündeki bulutun nasıl oluştuğu sosyal medyada tartışılırken uzmanları hayretler içerisinde bıraktı, bulutu gören vatandaşlar sübhanallah dediler.

Bursa'da saatlerce bozulmadan kalan mercek bulutu, görenlerin ilgisini çekti. Bursa'da gökyüzündeki bulutun nasıl oluştuğu sosyal medyada tartışılırken uzmanları hayretler içerisinde bıraktı, bulutu gören vatandaşlar sübhanallah dediler.
Çok güzel. Bursa da tepede oturmama rağmen ben görmedim çünkü balkona hiç çıkmadım evet normal görmemem 😂 böyle bulut görmedim, bu renkte ve tripofobimi azdıran bulutlar gördüm doğrusu ☹️
Ne güzel gözüküyor. Bir Sübhanallah da ben mi desem 😂😂
Merceksi bulutlar. Genelde yukse dağ tepelerinde tepe yüzeyini kaplayacak şekilde oluşur. Havanın rüzgarlı olduğu zamanlar alçak basınç yüksek basınç rüzgarlar bulutu bu hale getirebilir
Hiç böyle bulut görmedim. bir kaç gün sonra photoshop çıkarsa diye bir şey demiyorum. ama normaldir yani amerika da eyaletlerde çok daha değişik bulut fırtına türleri görülüyor.
Cevap
3Cevap
Canım memleketimm çok güzel tam bir doğa harikası bu tarz bulutlar genelde kışın lodostan sonra oluyor stratus tipi bulut bunlar🧡
Lodos vardı dün normal böyle bulutlar ortaya çıkar instada da herkes story atmış
Annemin yaptığı patatesli böreklere benziyor.
Güzelmiş gül böreği gibi
Gül böreği gibi mübarek.. 😃 😄
Tövbe tövbe çok enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?