Cem Küçük'ten, "Devlet ve Allah kelimelerini artık aynı cümlede asla görmek istemiyorum" paylaşımı yapan Farah Zeynep Abdullah'a:"Sende kabahat yok, seni TRT dizilerinde oynatanlarda kabahat var."
Bunca acı yaşanırken ''Neden?'' dedirtti...

Cem Küçük'ten, "Devlet ve Allah kelimelerini artık aynı cümlede asla görmek istemiyorum" paylaşımı yapan Farah Zeynep Abdullah'a:"Sende kabahat yok, seni TRT dizilerinde oynatanlarda kabahat var."
Bunca acı yaşanırken ''Neden?'' dedirtti...

Depremin üzerinden 2 hafta geçti ne kadar üzülsekte ateş düştüğü yeri yakıyor. Şimdi akbaba gibi siyasetçiler oy peşine, zenginler bağış yapıp şov yapma derdine, ünlüler böyle atışmalarla gündem olma derdine düştü. Olacakları şimdiden söyleyeyim bir kaç kişi tutuklanır devlet ciddi tedbirler alacaz der 3 yıl sonra davalar unutulur kapatılır klâsik bir Türkiye tablosu
Deprem bölgesinde kemal yetkinin dediği "deprem bölgesinde sarıklıları göremedik" sözü aklıma geldi. Depremde çekilen fotoğrafların her kadrajında ya enkaz çalışmalarına yardım eden ya da çorba dağıtan sarıklılara denk geldik. Farah neredeydi, murat yetkin neredeydi, bunlara ağız dolusu kin kusanlar, sizler neredeydiniz biz oralarda insanlara yardım etmeye çalışırken?
Ben söyleyim, sıcak yuvanızı terk etmek zor, ama klavye başında ahkam kesmek kolay geldi. Birşeye yaramıyorsunuz bari susun.
Acımız var yasimiz var şimdi zamanı değil dersek yine kusur işleriz. Deprem bizim acimiza bizim yasimiza bakmaz bu gece de olabilir yarın da olabilir 10 sene sonra da olabilir. Şimdi siyasetinde hesap sormanın da tam zamanı ve önlem almanın. Hala deprem olmamış iken alınabildiği kadar önlem alınmalı ve yıkımların tüm hesabı sorulmalı
Cevap
9Cevap
Maalesef insanlar her şeye tanrı kelimesini kullanıyor zaten bunların da amacı belli ülkeyi bu şekilde yönetmeyi deneyip bazı kesimlerden oy almak. deprem zamanları bile hala bunları düşünüyorlar maalesef acımız olduğu zamanlarda bile. sürekli din siyaset konuşmaktan bıktılar doğal olarak çünkü icraat lazım dileklerle ya da bu tarz boş sözler ile olmuyor maalesef.
Sanırım algı furyasına katılanlardan birisi Devlet televizyonunda oynadığı için ve dizide malumunuz. Yediğin kaba pislemen senden beklenirdi. Ama asıl sorun oynayanlarda diyor. Allah ve devlet kavramına gelirsek isterse görmek İstemesin Bizim için Allah tan Bağımsız hiçbir şey yoktur. Evrende hemde hiçbir şey birileri inadına rahatsız olsun Biz zikrimizden geri durmayız. Elhamdülillah
Aslında Zeynep burada çok başka bir şey söylemek istemiş. Millet bıktı artık sürekli din siyasetinden konuşmaktan. Birde Allah'ı her şeye karıştırmalarından. Tabi Cem beyin işine gelmediği içinde tepki göstermiş.
Allah devlete millete zeval vermesin. Devleti millet oluşturur. Biz bunu karıncalar gibi deprem bölgesine bir şeyler taşırken, birilerini gözyaşları içinde enkaz altından el birliğiyle çıkarırken, aynı ateş başında ısınırken iliklerimize kadar hissettik. Bilmeyenlere ağır gelen manevi duygular. Rahatsızlık duymakta haklılar.
Bu küçük mü sorumlu trt'den niye konuşuyor ki böyle.
Farah bu ülkede durmasın , Bu milletin ekmeğini de yemesin
Herkes bir şekilde konuşacak kimi Zehiriyle kimi tukuruguyle ikisinide sevmem ha it ürümüş ha bunlar
Farah Zeynep'in düşüncesi doğru ama söylemi yanlış. Haklıyken haksız duruma düşmüş.
Allah devletimizi ve tüm mazlumları korusun her türlü felaketten ve insani çini şeytanlardan. Amin.
Farah zeynep denen kadın bu ülke sayesinde ekmek yiyor. Saçma sapan konuşmuş. Cem küçük e helal olsun
TRT babasının kanalı Sanki 🤬
kadın milleti boş yapmayi sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?