Günlerdir deprem yüzünden uykusuzum, uyuduğumda bedenimin uyuştuğunu ve yukarı çekildiğini hissettim. Astral seyahat olabilir mi? ?

Rüyamda olduğum yataktaydım yine ve hareketsiz yatıyordum. Önce başım kalktı kendiliğinden ve başım dışında vücudumda başka hiçbir yer hareket etmedi. Sonra uyandım tekrar uykuya dalmışım bu sefer de karnımdan yukarı doğru çekildim başım bacaklarım sarkmış bi şekilde kaldım tekrar uyandım. Tekrar uyumuşum çünkü günlerdir uykusuzum, kolum kalktı bu sefer ve rüyamda aynı zamanda insanlara bu durumu anlatiyordum ve sesimi duyuramıyordum. Astral seyahat yapmış olabilirim diye düşündüm, olabilir mi? Uyanık mıyım şu an diye bağırdığımı hatırlıyorum artık insanlara ve bunu yarım saat önce falan yaşadım. En garip yeri de bedenim tamamen kalktığında ben kontrol edemedim onu ve beni odanın içinde sağa sola götürüp durdu bir şey. En garip deme sebebim rüyalarımı kontrol edebiliyorum sık sık, özellikle uçmak istediğimde uçabiliyorum ama bu sefer bedenimin kontrolü bende değildi. Şu anda da umarım gerçekten uyanmışımdır ve bunları buraya yazabilmişimdir.

Günlerdir deprem yüzünden uykusuzum, uyuduğumda bedenimin uyuştuğunu ve yukarı çekildiğini hissettim. Astral seyahat olabilir mi? ?