bence basa akli yerinde olan bilgili biri gelmeli akp yi Şu an saymiyorum rt oldugu icin kazanamaz cunku olanlara ragmen
kilicdaroglu
muhharem ince
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tayyip kazansa da Tayyip'e vermeyecem o yüzden kim çıksa ona aticam başka yolu yok. Bazıları gibi yok Kılıçdaroğlu çıkarsa vermem yok ince çıkarsa vermem yok Mansur yok İmamoğlu çıkarsa vermem demiyorum. Çünkü ona vermem buna vermem boş oy atarım diye oyları bölüp Tayyip'i kazandirmaktan başka bir şey yapmayız. Güçlü bir aday çıkması kâfi
Mansur Yavaş aday olursa zafer partisi de 6lı masayı destekleyeceğini söylüyor. Her şeye rağmen kilicdar aday olursa seçimi bilerek kaybettikleri belli olur.
Kazandıktan sonra ikisi arasında bir fark olacağını düşünmüyorum. Çünkü sonuçta parlamenter sisteme geri geçecekler ve Cumhurbaşkanı önemini yitirip kararları meclis alacak.
Ne zaman ülkemi terk edip Avrupa'da rahat bir yaşam sürmek istesem aklıma Atatürk'ün "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil Türk kanında mevcuttur." Sözü geliyor.
Mansur yavaş
Cevap
10Cevap
İnce olabilir
Erdoğanı karşına çıkacak adam yok baksana 6 si 7 si bi araya geliyo da karar veremiyor... onlarda birilerinin olurunu bekliyo... yapptiklari tek şey eleştirmek.. kendi keyiflerini korumak
Vatana millete hayırlı olan bir Cumhurbaşkanı görmek isteriz.
Amin
Erdoğan'ı al ABD başkan adayı yap orada bile kazanır koymamakla haklısın 🙂
Mansur Yavaş
Ümit ozdağ
Muharrem İnce
Tanju Özcan
Bir saray projesi olan Muharreme oy vermek ülkemize ihanet olur
Millet ittifakı parti başkanı
Geliyor inceden inceden 😉
Muharrem
Kendimi
Oyum Recep Tayyip Erdoğan a.