RTE
KK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sinancıyım ama oyum kkya Atatürk düşmanı yobaz siyasal islamcılara geçit yok meclis ışid hücre evine döndü refahı hüdaparı akpsi bunlara dur denilmezse Türkiye yobazların karanlığında boğulacak
Asıl tehlike yobazlardan ziyade PKK bence. Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk'ten nefret ediyorum diyen Ermeni Fatma Yavuz'u partisine aldı.
geç bunları geç çözüm sürecinde tayyip daha beterlerini yaptı adamlar peşmergeleri sınırdan sokup asker yuhalattı diyabakırda kaç şehit verdik bunlar yüzünden kozmik odaları ergenekonda suçsuz yere intihar ettirilen hapiste yatan komutanlarımızı söylemiyorum bile. şu an en büyük tehlike yobaz akp ittifakı tehlikesidir önce bunları gönderdikten sonra diğerleri de aynı şeyi yaparsa göndermek kolay olur ama bunlar 20 yıldır her noktaya kanser gibi işlediler kanser varken baş ağrısını eleştiremem
tekrar kazanırlarsa bir daha asla şansımız olmaz bunları göndermek için
Ama şu an Erdoğan FETÖ ve PKK ile iyi mücadele ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ise FETÖ ve PKK'ya karşı teslimiyetçi politika güdüyor.
@Cioranın_Saçı he he aynen ediyor bütün bakanların boy boy fotosu ondan var geç dayı bunları ben yemem bu ayakları işiniz gücünüz algı olmuş gidip hüdaparla aynı listeden ittifak olarak seçime giriyorsunuz üstüne utanmadan hdp ile chp ittifak yalanı atıyorsunuz adamlar ittifak bile değilken sırf hdpliler chpye oy atacak diye kuduruyorsunuz yıllardır size oy atarken kardeştiler şimdi terörist mi oldular
@Cioranın_Saçı erdoğanın kendisi fetöcü :D
tamam kkcı değiliz ama tayyipçi olacak kadar da düşmedik kk tayyipyen yüz kat daha vatansever daha bilgili kültürlü bir bürokrattır
Katılmıyorum. Bence Erdoğan daha vatansever.
ya dayı işine bak hadi git bende cevap veriyorum ciddiye alıp
Tayyibe verecek bence çoğu
Sinan oganci değilim
yenilik
Sen?
RTE
💡 🐺