Gündem Sizce en sempatik lider hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Ümit Özdağ Ali Babacan Fatih Erbakan Selahattin Demirtaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en sempatik lider hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 882 cevap paylaştı. Artık ülkemize yeni genç dinamik, dürüst ve çalışkan yüzler gerek... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Meral Akşener 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimler RTE ye bastiysa secim günü birileri üzerinize kapiyi kitlesinler. Siz benim gelecegimden oyniyorsunuuuuuz 2 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bana en sempatik gelen siyasetçi Muharrem İnce. Ama listede yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimler Kemal'e verdiyse o gün evinin kilidi bozulsunda dışarı evde kalsın. RTE secilsinde ülkeden atacağız bu sefer sizi beter olun 0 0 Yorumla
birsorusadececan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tayyibe verdimde ironi olsun diye verdim. Çoğu kişide bu yüzden vermiştir. Tayyibe oy verenlere hakaret etmeye gerek yok. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiçbiri. Adolf Hitler samimi geliyor bir tek. 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 850 cevap paylaştı. Besim Tibuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Artık ülkemize yeni genç dinamik, dürüst ve çalışkan yüzler gerek...
Meral Akşener
Kimler RTE ye bastiysa secim günü birileri üzerinize kapiyi kitlesinler. Siz benim gelecegimden oyniyorsunuuuuuz
Bana en sempatik gelen siyasetçi Muharrem İnce. Ama listede yok.
Kimler Kemal'e verdiyse o gün evinin kilidi bozulsunda dışarı evde kalsın. RTE secilsinde ülkeden atacağız bu sefer sizi beter olun
hala tayip diyenler var allahımın belalrı beter olun lan
Öz cumhurbaşkanı adam gibi adam Muharrem INCE nerede 🤨
Tayyibe verdimde ironi olsun diye verdim. Çoğu kişide bu yüzden vermiştir. Tayyibe oy verenlere hakaret etmeye gerek yok.
Recep Tayyip Erdoğan ne alaka?
Hiçbiri. Adolf Hitler samimi geliyor bir tek.
Selhattinnnnn❤️
Yalarum tabiki Erdoğan
Siyasetçi olacak ve sempatik olacak?
Muharrem ince nerde
Besim Tibuk
Michael scofield
RTE bence
Meral akşener