Korkusuz değil diktatördü Batıya çok güvendi özellikle ABD'ye peki sonra ne yaptı İran'a girdi kendi sonunu hazırladı. Güç zehirlenmesi yaşamış her lider enin de sonun da gidicidir. İsrail 1980'lerin başında Irak'ı bölme planı yapmışken onun korkusuz olması işleri değiştirmedi
Süper güç olacak bir niteliği yoktu bir diğeri Batı istemedi Batı'ya güvendi. Saddam'ı ordusu falan satmadı ordusu ABD karşısında durabilecek kadar güçlü değildi
Ülke de etnik ve mezhep ayrımcılığı yapmak zulüm değil de nedir Halepce'de 5 bin kişiyi katletmek, kaybolan veya öldürülen insanlar? Petrolden gelen zenginlik mi yolsuzluk yapması kendisini ve yandaşlarını zengin yapması gerçekten mi
Halepçeyi Saddam yapmadı. Abd'nin kendi adamı bile bunu söylüyor. Örnek incelemelerdeki sonuç bunu gösteriyor. Ülkeye işgalci askerleri soktukları için ödüllendirmesi mi gerekiyor bir de bunu da cevaplarsan?
Olayı biliyorum zaten ülkesinin bombalaşını (Hava saldırıları mükemmeldi) ve kendi halkı tarafından idam edilişini falan izledim halkı bizi bitirdin senin yüzünden insanlarımız öldü diyordu ve fare sayesinde ülkeleri geriledi abi tek suçlu fare
Bütün arap ülkelerini kastettim çoğunda hatta hepsi sanırım kadın turist olsan bile kapanmak zorundasın kapanmazsan alınmama hakarete uğrama darp durumları olabiliyor diye biliyorum daha ileriside olabilir Örnek afganistan iftira sonucu taşlanıp öldürülen kadınlar var ondan umrumda değiller yani masum zeki olup kaçamayan kesim kesimde şansına küssün Atatürk olmasa sonumuz bunlar gibi olurdu kesin
Taşlanan kadınlar umrunda değil mi? Valla o kadınlardan birinin yerinde olsaydın bir başkası da senin için böyle diyecekti muhtemelen. Eleştiriye gelemiyorsunuz korkaksınız hepiniz.
Olsa bile bir şey değişmezki kanka Türk topraklarında yaşayan milletine bağlı kürt vatandaşıyım sadece ben keşke gücüm yetkim ya da özel gücüm olsaydı fakat yok İmkanı ya da şansı olan (Sığınma-yabancı eş) bulanlar kaçıyor fakat kalan mecburen katlanmak zorunda Anca öğüt verip gerçekleri anlatabilirim fazlası beni aşar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En iyi liderin kim olduğu belli. Tüm zamanlar için.
Kim?
Derdim de kötü bir şeylere vesile olmak istemem. Kendi görüşüm sonuçta ama olsun. Bana kalsın. Özür dilerim.
Neden özür diliyorsun ki? Kim diye sorduk sonuçta.
Hz. Muhammed.
Dünya'da kötülükler yaygınlaştı. Abd işgal ediyor her yeri. Bütün dünya'ya meydan okuyan adamı da kendi ordusu sattı.
Öyle. Her şey düzelir umarım. Ortalık yanıyor.
Saddam mı en iyi lider güldürme beni
Bana göre korkusuz bir lider. Bu benim fikrim.
Korkusuz değil diktatördü Batıya çok güvendi özellikle ABD'ye peki sonra ne yaptı İran'a girdi kendi sonunu hazırladı.
Güç zehirlenmesi yaşamış her lider enin de sonun da gidicidir. İsrail 1980'lerin başında Irak'ı bölme planı yapmışken onun korkusuz olması işleri değiştirmedi
İran'a batı istedi diye girmedi. İran şii'leri Irak'a kışkırtıyordu savaşın ana sebebi bu. Ordusu Saddam'ı satmasaydı süper güç ülke olacaktı.
Süper güç olacak bir niteliği yoktu bir diğeri Batı istemedi Batı'ya güvendi. Saddam'ı ordusu falan satmadı ordusu ABD karşısında durabilecek kadar güçlü değildi
En başta damadının ihametine uğradı. Ordusu sattı adamı.
24 sene halkına zulm etti bu adam he bu arada oda kendi yakın arkadaşlarına ihanet etti iktidarının başlarında. Ne ekersen onu biçersin
Ülkeyi zenginleştirmek mi zulüm oluyormuş?
Ülke de etnik ve mezhep ayrımcılığı yapmak zulüm değil de nedir Halepce'de 5 bin kişiyi katletmek, kaybolan veya öldürülen insanlar? Petrolden gelen zenginlik mi yolsuzluk yapması kendisini ve yandaşlarını zengin yapması gerçekten mi
Halepçeyi Saddam yapmadı. Abd'nin kendi adamı bile bunu söylüyor. Örnek incelemelerdeki sonuç bunu gösteriyor. Ülkeye işgalci askerleri soktukları için ödüllendirmesi mi gerekiyor bir de bunu da cevaplarsan?
Anladığına sevindim.
nE puhahahahaha Lağım faresimi en iyi lider
Abd'nin yakaladıktan sonra ilaçla bayıltıp kuyuya atıp korkak süsü verdikleri lider.
Kendi halkı onu iple asarak idam etmemişmiydi?
Bak, araştırınca oluyormuş demekki. Aferin.
Olayı biliyorum zaten ülkesinin bombalaşını (Hava saldırıları mükemmeldi) ve kendi halkı tarafından idam edilişini falan izledim halkı bizi bitirdin senin yüzünden insanlarımız öldü diyordu ve fare sayesinde ülkeleri geriledi abi tek suçlu fare
Kürt müsün?
Baba tarafım kürt evet
Kuyruk acın varmış tamam.
Kanka ırak nüfusunun çeyreği kürt hatta kürdistan bölgesi var ama sen bilirsin
Ben Türk'üm.
Benimde anne türk sadece araplaşan insanları sevmiyorum kendi ırkımdan olsa bile
Araplaşan insanların umrunda mı?
Olsun ya da olmasın umrumda değil daha kendi halkına saygı duymayan ülke=Gelişmemiş ülkedir ve kimse turist olarak bile gitmez
Kendi halkına saygı duymayan ülke değil, şii kürtleri tarafından satılan ülke diyeceksin sen ona.
Bütün arap ülkelerini kastettim çoğunda hatta hepsi sanırım kadın turist olsan bile kapanmak zorundasın kapanmazsan alınmama hakarete uğrama darp durumları olabiliyor diye biliyorum daha ileriside olabilir Örnek afganistan iftira sonucu taşlanıp öldürülen kadınlar var ondan umrumda değiller yani masum zeki olup kaçamayan kesim kesimde şansına küssün Atatürk olmasa sonumuz bunlar gibi olurdu kesin
Taşlanan kadınlar umrunda değil mi? Valla o kadınlardan birinin yerinde olsaydın bir başkası da senin için böyle diyecekti muhtemelen. Eleştiriye gelemiyorsunuz korkaksınız hepiniz.
Olsa bile bir şey değişmezki kanka
Türk topraklarında yaşayan milletine bağlı kürt vatandaşıyım sadece ben keşke gücüm yetkim ya da özel gücüm olsaydı fakat yok
İmkanı ya da şansı olan (Sığınma-yabancı eş) bulanlar kaçıyor fakat kalan mecburen katlanmak zorunda Anca öğüt verip gerçekleri anlatabilirim fazlası beni aşar
siyasi liderin iyisini henuz gormedim