Kime çalıştığı önemli, 5’li çeteye durmadan çalıyor o bakımdan çalışkan diyebilirim. Fakiri iyiyice fakirleştirdi zengini daha da zenginleştirdi çalışmaya devam durma paşam.
devleti bu başbakanlık binasından kurtaran üstünede senin gibileri sarayda saray diye hakaret ettiği adamdır erdoğan. erdoğanın yaptıklarını görmemek için alçak ve ahmak olmak gereklidir.
ne taklası be orta halli zengin bile bu saçmalık yapıda kalmaz prestij diye birşey var sen gelen yabancı devlet başkanını siyasetçiyi bu komik binalarda ağırlayamazsın bunu savunan anca senin gibi komik cahil tiplerdir. dünyanın büyük devletlerine bak biri versay sarayında biri beyaz sarayda biri kremlinde ağırlar ama senin gibi ezikler burayı ülkeye reva görür ankaradan dışarı çıkmaz.
prestij saraylarlada olur, libya düşerken müdahale edip dostlarını kurtarmakla orda üs kurmakla olur libyada ne işimiz var diyen vasıfsız kişiliksizlerle olmaz.
Hilal’in sözlerinin benim için bir değeri yoktur. akepeli herhangi bir insanın da benim için bir değeri yoktur. akepe ile ilişkisi olan herhangi bir canlının da benim için değeri yoktur. akepe’nin benim için hiçbir değeri yoktur.